[quote=Astatin;272549]aha rüyamı görüyorum..76750 geçiyo fiyat[/quote]
600 üwwwwwwwwwwww
crashensync
Printable View
[quote=Astatin;272549]aha rüyamı görüyorum..76750 geçiyo fiyat[/quote]
600 üwwwwwwwwwwww
crashensync
ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)
[quote=Strategist;272544]Grafiğin gittiğini bizden başka pek farkeden olmamıştır bence. KY'nin sevgilisi olan kademeler, derinlik, pasta, apds gibi araçlar çalışıyor. PY'nin ne yapmak istediği de çok önceden belli zaten. Sorun yok akşama kadar grafik gelmese yine işlemler aynen döner. :)[/quote]
bence böyle daha iyi :P grafik felan kafa karışiiiii :P
oha abanıp çökerttiler piyasayı resmen... - makas var ayrıca.. yok yaf paranoyak olmamak elde degil...
spk başkanı televizyonlarda atıp tutmayı biliyor, vob da veri dağıtamıyorsan piyasayı kapatacaksın arkadaş, bütün sistemler çakıldı kaldı. büyük abiler fiyatları görüyor, küçük yatırımcı kör uçuşu yapsın..
[quote=Strategist;272544]Grafiğin gittiğini bizden başka pek farkeden olmamıştır bence. KY'nin sevgilisi olan kademeler, derinlik, pasta, apds gibi araçlar çalışıyor. PY'nin ne yapmak istediği de çok önceden belli zaten. Sorun yok akşama kadar grafik gelmese yine işlemler aynen döner. :)[/quote]
sistemci bunlara pek bakmaz daha doğrusu hiç bakmamalı bence bende ne pasta var ne de derinlik ne yapacaz şimdi :o
geldi veri yayını... 675 fiyattt
[quote=Astatin;272558]ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)[/quote]
ben pronansieyşını düzelttim, 1000 puan çöktü.
sorun astetomdaymış. hala kraş deyince olmuyo tepiyo diyo ya .dng
şş astetomh söyleyende problem olmasın :::
600den long.
Matriks veri akısı basladi, gecmiş grafik verileri yok simdilik
[quote=Astatin;272558]ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)[/quote]
asti boğanın üstüne basan senmisin kime çizdirdin o portreyi bayağı güzel çizmişler.
[quote=unlimitted;272573]ben pronansieyşını düzelttim, 1000 puan çöktü.
sorun astetomdaymış. hala kraş deyince olmuyo tepiyo diyo ya .dng
şş astetomh söyleyende problem olmasın :::
600den long.[/quote]
aha yazarken tepmiş, 750den flat. eheuhue
İşlem ekranlarında fiyat akarken grafiğe niye yansımaz anlamadım gitti. Fiyat bilgisi komple uçsa anlayacam... Vay canına be...
----
DUYURU
VOB A.Ş.'deki sistemlerin çökmesinin bilgisayarlarda Vista kurulu olmasına bağlı olduğu açıklandı. Bilgisayarlar formatlandı ve tekrar XP'ye dönülmeye çalışıldığı belirtildi. Ellerindeki XP CD'si çizildiği için VOB AŞ elemanlarının kaçak XP bulmak için harekete geçtiği duyuruldu.
Motruks Haber
-----