[quote=selçuklu;191409]bu fdow manyakmıdır nedir .. bi havalar .. biz açılırken düşüyor .. meret .. üvvvv :D:D[/quote]
Biz açılırken çoğunlukla bir atraksiyon yapıyor..
Ama yukarı , ama aşağı
Printable View
[quote=selçuklu;191409]bu fdow manyakmıdır nedir .. bi havalar .. biz açılırken düşüyor .. meret .. üvvvv :D:D[/quote]
Biz açılırken çoğunlukla bir atraksiyon yapıyor..
Ama yukarı , ama aşağı
[QUOTE=Astatin;191400]üwwwwwwwwwwww
[B][U][COLOR=#0000ff]Soğuklara dayanamadı koşarken dondu
[/QUOTE]
Dehşet bir şey bu ya!!! Tüylerim diken diken oldu valla...
[QUOTE=excali;191411]Biz açılırken çoğunlukla bir atraksiyon yapıyor..
Ama yukarı , ama aşağı[/QUOTE]
he onu diyorum bende patron .. bi havalar .. bi atraksiyonlar .. .geçirecem kafasına sopayı .. a* .. :o:D
[quote=selçuklu;191409]bu fdow manyakmıdır nedir ..[COLOR=red] bi havalar[/COLOR] .. biz açılırken düşüyor .. meret .. üvvvv :D:D[/quote]
[COLOR=white]Patron laf aramızda, bu KUIN apla çok yetenekli valla. Son 2-3 gündür süper bir live performans yapıyor..şu "heiken" ve "havalar" diyallogları öldürdü beni... ben diyeyim cem yılmaz sen de demet akbağ... internet tv kuracağım bir tane, KUIN e borsa talk show yaptırmayı düşünüyorum seans öncesi...VOB un saba tümer i olur patron... feci para kaldırırız bence.. Ama Enişte izin verir mi acaba? Yoksa uçan tekmemi atar bize :)..Forumu meşgul etmemek için tonlama zemin rengi patron...lelele.lelele[/COLOR]
cümleten günaydın bol kazançlar
[quote=selçuklu;191413]he onu diyorum bende patron .. bi havalar .. bi atraksiyonlar .. .geçirecem kafasına sopayı .. a* .. :o:D[/quote]
Unlimit destekli Proceksiyon geçir kafasına, patron:D:D
[QUOTE=Astatin;191414][COLOR=white]Patron laf aramızda, bu KUIN apla çok yetenekli valla. Son 2-3 gündür süper bir live performans yapıyor..şu "heiken" ve "havalar" diyallogları öldürdü beni... ben diyeyim cem yılmaz sen de demet akbağ... internet tv kuracağım bir tane, KUIN e borsa talk show yaptırmayı düşünüyorum seans öncesi...VOB un saba tümer i olur patron... feci para kaldırırız bence.. Ama Enişte izin verir mi acaba? Yoksa uçan tekmemi atar bize :)..Forumu meşgul etmemek için tonlama zemin rengi patron...lelele.lelele[/COLOR][/QUOTE]
bencede patron quen aplada yetenek var .. radyo açalım .. yayın yapsın .. :D:D:D
günaydın ve bol kazanclar :)
[quote=TÜRKOĞLU;191419]günaydın herkeşe,
yumoşun tekine ağzının payını verdik.HeLLim ceza vermiş...öterse o yumoş yine paylarım sonu nereye varırsa varsın...
burası VOB, delikanlıların harman olduğu yer.yumoşlara burada yer yok...onlar para kazanmak için E-5 e çıksın...[/quote]
Geçmiş olsun , Pambık..+.
Tahtada ilk işlem 68225 ama grafikte açılış ve yüksek değerleri 68200. Yani bu iş bu kadar zor mu matrisk anlamadım ki??
[quote=excali;191421]Geçmiş olsun , Pambık..+.[/quote]
sağolasın 3-diş...
yumoş bi dene MÜDÜR bulmuş kendine...yokluğunda o arada bir yırtık dondan çıkıp çıkıp öttü dün...boru deel boru deel diye...
MÜDÜR=astinin fıkrasındaki tilki :D
[SIZE="6"][COLOR="Green"]z.i.l.d.[/COLOR][/SIZE]