-
[quote=excali;191416]Unlimit destekli Proceksiyon geçir kafasına, patron:D:D[/quote]
sen kar koklamaya gittiydin, €/jpy'de bi şov yapmışım ki Yavuzhan'ın ağzı açık kaldı. benim dip-zirve avı kitabını daha bi dört gözle bekliyo artık.:D
proceksiyon mu lazım ağalar :..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;191424]sağolasın 3-diş...
yumoş bi dene MÜDÜR bulmuş kendine...yokluğunda o arada bir yırtık dondan çıkıp çıkıp öttü dün...boru deel boru deel diye...
MÜDÜR=astinin fıkrasındaki tilki :D[/quote]
Boşver.. unlimitted , dün bir yazı yazmıştı. Okudun mu?
Piyasaya odaklanmaya bak..:cool:
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
-
Sn TÜRKOĞLU gecmiş olsun inş bir daha mapusa düşmezsin
-
[quote=unlimitted;191426]sen kar koklamaya gittiydin, €/jpy'de bi şov yapmışım ki Yavuzhan'ın ağzı açık kaldı. benim dip-zirve avı kitabını daha bi dört gözle bekliyo artık.:D
proceksiyon mu lazım ağalar :..:[/quote]
Piravo, pravissimo:D
Bugün adrenalin yapmak istiyorsan, 21:10'da bir pozisyon al ..
XX.XXX uzun/kısa
YY.YYY stop:D:D
-
[QUOTE=unlimitted;191426]proceksiyon mu lazım ağalar :..:[/QUOTE]
he abi sana zahmet ahanda grafik .. daraltıtım biraz grafiği rahat çiz diye .. .. alalım projeksyonu .. :D:D ..
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/4135/adszovv.png[/IMG]
-
geşmiş olsun pambık..
ohh valla iki gün ekmek elden su gölden ense yaptın mapusta..:D
-
[QUOTE=selçuklu;191413]he onu diyorum bende patron .. bi havalar .. bi atraksiyonlar .. .geçirecem kafasına sopayı .. a* .. :o:D[/QUOTE]
Geçir ** senden kıymetlimi!
-
[quote=excali;191431]Piravo, pravissimo:D
Bugün adrenalin yapmak istiyorsan, 21:10'da bir pozisyon al ..
XX.XXX uzun/kısa
YY.YYY stop:D:D[/quote]
hehe, tabii ki yapıcam. sen o anki usd/chf, eur/jpy, gbp/jpy hareketlerini izle. bi tanesinde ben olacağım.
kesinlikle! ;)
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;191436]pislikler temizlenmeli bu forumdan...HeLLim hanım temizlemezse bile canlarından bezip kendileri giderler buradan...atılmadıkları,bok etmedikleri forum kalmamış...hisse.net ten şut, paltodan şut,anatrend şut,........ şut, hedefborsa şut...her yerden şut...ödü bokuna karışıyor buradan da şutlanacak diye...
o soytarının ana avrat sövmediği adam kalmamış...onu bırak forumlar bunun batırdığı garibanlarla dolu...29.000 VOB da SHORT layın uşşaglar SHORT layın dedi KERİM AGAM shortlayın diyor dedi vadeli 35.000 olduğunda o yumoş ortalıktan kayboldu...arkasında enkaz bırakarak...şimdi vadeli 70.000...ben bildim edasında...adam olanda utanma olur...
bu arada HeLLim hanım bir baksın lütfen pazartesi akşam ben o yumoşun ağzının payını verdikten sonra foruma yeni bir üye geldi nicki [B]KERIM AGAM[/B]...bunun IP si bir kontrol edilsin.aynı IP değilse ben KERIM AGAM nickli kişiden özürümüde dilerim.bu kontrol edilsin.
bu KERIM AGA o yumoşun çok kullandığı bir laf...[/QUOTE]
Geçmiş olsun tosunum uyma herkes herkesi biliyor!
-
k.v. destek 67.750/950... şimdilik çalışıyor...