-
[quote=unlimitted;191456]aynen katılıyorum, o yüzden flat flat bekliyorum bi kenarda.
ne zaman ki bi yöne abartırlar, sonra biraz daha abartırlar, sonra iyice abartırlar. o zaman poz almayı düşünebilirim.
keyif benim, para benim.
pozda beklemek yerine, parada beklemek daha mantıklı...[/quote]
tavan-taban avcılığı yereleri nereler patron??
-
[B]Gobidik [/B]üüüüüüü
[IMG]http://i46.tinypic.com/346lrp1.png[/IMG]
-
Günaydin arkadaslar...
Long devam...
-
ya bu datalar açılışta hep farklı oluyor.bugün yine farklı görünüyor.bi çözemedi bunu matriks...
-
[QUOTE=unlimitted;191456]aynen katılıyorum, o yüzden flat flat bekliyorum bi kenarda.
ne zaman ki bi yöne abartırlar, sonra biraz daha abartırlar, sonra iyice abartırlar. o zaman poz almayı düşünebilirim.
keyif benim, para benim.
pozda beklemek yerine, parada beklemek daha mantıklı...[/QUOTE]
Geçen hafta garana giren para girişleri beni çok uyuz etti kısa için hala şüphe içindeyim. Ama ayı aşkım bu çıkışda eninde sonunda güzel bir finalde bitecek diyor. Belki dow biraz toparlarsa agalarda bu hengamede mallarını satabilirler.O zaman ver elini aşaya.
-
[quote=excali;191461]tavan-taban avcılığı yereleri nereler patron??[/quote]
paritelerde, daha dorğusu bizim endeks ile korelasyon kurduğum göstergelerimde gördüğüm bişey var. eğer doğru çıkarsa bir arkadaşımın deyimi ile marsa kadar gideriz. :)
[B]o yüzden bugün zirve avcılığı yok...[/B]
e dip avcılığını da dün yapmıştım biliyorsun, 67.125 longu ile.
anlayacağın bugünü tatil ilan ettim. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
yine iyi duruyor piyasa...DAX a 10.000 puan fark atmış durumdayız.DAX bu sevieyede iken biz 58.000 lerdeydik...
-
günlük sistem alda lakin göstergeler sat sinyalini koruyor hata bandının aşağıya yönelmesi long pozisyonlar için olumsuz. Saatlik iki sistem alda 15 dk iki sistem alda fdow biraz toparlarsa yeşilleniriz diye düşünüyorum.
-
günaydınlar..üç gündür..flat giriyorm..geç kalkıyorm..uyumuşum nasıl..
pamıkcım hoşgeldin..kimseye uyma..sinirlerini bozma..sen kendini bildikten sonra..
f dow..numera yapıyo..hehe..asti radyomu açıyorz..sat vercek ama yalancıktan gibi.hehhe..
-
[quote=TÜRKOĞLU;191467]ya bu datalar açılışta hep farklı oluyor.bugün yine farklı görünüyor.bi çözemedi bunu matriks...[/quote]
Foreks ekranıda açık onda da var aynı sorun.Anlayamadım ki vobdan mı kaynaklanıyor yoksa veri sağlayıcılardan mı.
-
[QUOTE=enorton;191422]Tahtada ilk işlem 68225 ama grafikte açılış ve yüksek değerleri 68200. Yani bu iş bu kadar zor mu matrisk anlamadım ki??[/QUOTE]
Matriksten gelen cevap;
[B]Merhaba ,
Grafikleri oluşturmak için bize gelen VOB yayın paketinde genellikle açılış seansında bu durumla karşılaşıyoruz. Bu durumun çözülmesi için VOB’ a bildirdik. Şu an durumun çözümü için bekleme aşamasındayız. Eğer VOB’ tan bir çözüm üretilemezse tarafımızdan bir çözüm bulunmaya çalışılacaktır. İyi günler.
[/B]
-
[quote=enorton;191475]Matriksten gelen cevap;
[B]Merhaba ,[/B]
[B]Grafikleri oluşturmak için bize gelen VOB yayın paketinde genellikle açılış seansında bu durumla karşılaşıyoruz. Bu durumun çözülmesi için VOB’ a bildirdik. Şu an durumun çözümü için bekleme aşamasındayız. Eğer VOB’ tan bir çözüm üretilemezse tarafımızdan bir çözüm bulunmaya çalışılacaktır. İyi günler.[/B]
[/quote]
olayın vob'la ne alakası var anlamadım... işlem olan fiyatı grafiklere yansıtmıyorlar... vob'luk bişey yok.. matriks'in kusuru..