ülem [B]astet [/B]gobidiği sev diyorsun yani demi :::
Printable View
ülem [B]astet [/B]gobidiği sev diyorsun yani demi :::
[quote=fXci;191477]ülem [B]astet [/B]gobidiği sev diyorsun yani demi :::[/quote]
Niye ki?
Sence [I][U]ideolojik[/U][/I] kararlar mı veriyi??:D:D
[quote=fXci;191477]ülem [B]astet [/B]gobidiği sev diyorsun yani demi :::[/quote]
sev diyorum ama lafını dinle demiyorum:o:o dinleme de demiyorum;)
[quote=QUEEN;191473]günaydınlar..üç gündür..flat giriyorm..geç kalkıyorm..uyumuşum nasıl..
pamıkcım hoşgeldin..kimseye uyma..sinirlerini bozma..sen kendini bildikten sonra..
f dow..numera yapıyo..hehe..asti radyomu açıyorz..sat vercek ama yalancıktan gibi.hehhe..[/quote]
apla ben netTV düşünmüştüm ama enişte kızar falan diyorsan radyo da olur:rolleyes: Sabah 08:30-10:00, ahşam canın ne zaman isterse program yapcan apla..uyar mı? eyle havalara felan girme hemen ha:D
275 ort short .. istop 400 üstü ... tp belli değil .. üvvv ..
Acayip manipule var..4-5 buyuk banka soyguna çıkmış..Başbakan 2 gunde anlaştık,haftasonu bitti diyerek manipulasyonun agasını yapıyor.Hep gaz hep gaz..
Baykalın dedigi gibi aşkı memnu dizini geçti bunlar..Tez elden gitsinler.
Alıntı Pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-EDB9_4B5FFC0A.jpg[/IMG]
eğer düşüş trendi başladıysa tepki bitmiş olmalı ve 65.500 e inmeliyiz..
yok düşüş trendi başlamadıysa zaten düşmeyeceğizdir.. nasıl yorum ama.. heheheee
bu arada ne kadar kayda deger bir görüştür takdirinize bırakıyorum ancak dikkat edilmesi gereken bir senaryo var ve bu senaryo mevcut durumda bana göre güclü görünmekte;
hepimizin bildiği gibi Dowdaki ani düşüşe kısmen tepki verdik daha dogrusu o kadar az tekki verdik ki tepkisiz kaldık desek yeridir.. bunun yanı sıra minik tepkimiz sırasında Aps artışı dikkat çekici.. dünkü 7000 lik değişim ve ondan önceki 5000 lik bir değişim vardı.. ikisi göz önüne alındığında eger büyük eller bugune kadar yükseliş için kullandıkları shortcu topla yakıt yap mantıgını kullanmışlarsa , bu endexin gidecek daha cok yolu oldugunu gosterır.. yurtdısında yasanacak kucuk bır ıyılesme buraları ucurur gıbıme gelıyo.. apsd 172 k seviyelerinde.. bu 225 k seviyelerine kadar çıkmıştı son vadede.. bu vade içinde bu seviyelere kadar gidebileceğini düşünebiliriz.
not; iş bu yapılan çıkarımların hiç bi anlamı yoktur , zaten ters indikatorum :) sakın ola bişey ifade ediyormuscasına tavsiye olarak nitelendirip işlem yapmayın. sadece sesli düşünüp varsa ustalardan hatalarımı öğrenmek niyetindeyim. genç bir bünye olarak kafamda senaryolar oluşturup piyasanın gidişatına uygun olup olmayacağıyla ilgili çıkarımlar yapıyorum o kadar...
[quote=Cerphin;191484]eğer düşüş trendi başladıysa tepki bitmiş olmalı ve 65.500 e inmeliyiz..
yok düşüş trendi başlamadıysa zaten düşmeyeceğizdir.. nasıl yorum ama.. heheheee[/quote]
Süper...brv
[quote=Cerphin;191484]eğer düşüş trendi başladıysa tepki bitmiş olmalı ve 65.500 e inmeliyiz..
yok düşüş trendi başlamadıysa zaten düşmeyeceğizdir.. nasıl yorum ama.. heheheee[/quote]
televizyonda ekonomi yorumu yapabilecek düzeye gelmişsin gıı.dng
[quote=unlimitted;191487]televizyonda ekonomi yorumu yapabilecek düzeye gelmişsin gıı.dng[/quote]
TV'de Görsel olarak , hiç konuşmasa da olur bence...boks.
Avatardaki gibin Sırtını dönse yeter..:rolleyes: