-
[quote=sadberk22;191549]salvador dali diye sen satarsın artık bu tabloları paraya para demezsin artık::: sonra gelirsin o parayla palalık yaparsın bizde sana burda ağzımıza geleni söyleriz.kom:D[/quote]
o kadar param olsa ne işim olur VOB da...:..::..: ama pastoral temalarda başarılıyım bence de:..::..:
-
[quote=YAVUZHAN;191556]bildiği vardr belki dostum ?[/quote]
Kesinlikle dostum,
FXci kardeş sen yinede bir kurşun döktür yavruya...:D
-
[quote=Astatin;191558]o kadar param olsa ne işim olur VOB da...:..::..: ama pastoral temalarda başarılıyım bence de:..::..:[/quote]
zaten palalık i.ğnelik.kom sen yapmazsın öyle şeyler asti o kadar kader birliğimiz var burda:..: ama longda ya da şortta çok sıkışırsak gelip bizim foruma kıyak çekersin arada.dng
-
daha iki hafta öncesine kadar dow amcasına babamsın diyen deyus yetim kalmıştır.....babası onu mallar kucağında terk etmiştir....şimdi yalnız kalmış ve babasına cok kızgındır....birbirlerini azletmiş görünüyorlar....mallar kucagında kalan deyyus iteleyecek keriz olmayınca caresiz şişmiş olan balonu patlayana kadar şişirecektir ...carasizdir....ha ha ha ha ....kerizzzzzzzzzz
-
ha gayret atıver kendini 69 üzerine tepe yaptırma bize burda, saraylı sayımı gözlerimin önüne geliyor ,66xxx tırsıyom :)
-
750 fil-at--fit flat..bereket verin
-
gobidik 20 sinyallerin özü & kanalnasyon
[IMG]http://i50.tinypic.com/dyktgp.png[/IMG]
-
yaa arkadaşlar,
Bu kadar başıboş forum olmaz yani..
Bu nasıl bir moderasyon anlayışıdır ve bu nasıl paylaşım ruhudur?
Okurken ,hakikaten bu adamlar VOB'da trade mi ediyorlar ,yoksa başka işle uğraşıp can sıkıntısı için sayıp döküyorlar mı diye düşünmeye başladım?
Burada bayanlar da var,benim gibi 51 yaşına girenler de!!
Ayıptır yaa...
Bu da forumun "Dalga Analizi" olsun...
:mad:
-
bir cisim baya bi yaklaşmış...;)
önce sistemler, üstatlar, kurumlar vs. bilmez...
önce pariteler bilir..! :)))
çünkü paranın hası orda döner...
-
[QUOTE=AMON RA;191472]günlük sistem alda lakin göstergeler sat sinyalini koruyor hata bandının aşağıya yönelmesi long pozisyonlar için olumsuz. Saatlik iki sistem alda 15 dk iki sistem alda fdow biraz toparlarsa yeşilleniriz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
EHEHHüühehe Keyfim yerine geldi BEEAA! :..:
-
Sn. Hellim, Saraylı'nın yazısına teşekkür etmek/katılmak yerine, yetkili bir kişi olarak, bahsettiği şikayetlere çözüm bulmanız daha doğru olmaz mı?
-
[quote=eksper;191561]daha iki hafta öncesine kadar dow amcasına babamsın diyen deyus yetim kalmıştır.....babası onu mallar kucağında terk etmiştir....şimdi yalnız kalmış ve babasına cok kızgındır....birbirlerini azletmiş görünüyorlar....mallar kucagında kalan deyyus iteleyecek keriz olmayınca caresiz şişmiş olan balonu patlayana kadar şişirecektir ...carasizdir....ha ha ha ha ....kerizzzzzzzzzz[/quote]
Bilinenler,
1982 den beri yükselişte olan bir dov,
1982 den beri düşüşte olan bir 10 yıllık faiz,
2000 yılından beri düşmekte olan bir dolar,
2000 yılından beri yükselmekte olan gold ve diğer emtialar,.......
Paraya sıkışmış bir siyasi iktidar,
Dolar yükselmeden IMF yapamayacak olan fakat bunu piyasaları baskı aracı olarak kullanan bir iktidar,
Madem öyle işte böyle diyip fırsat tan istifade önüne geleni biçme imkanına kavuşmuş bir ağa,
Melettirmeden vermem diyen bir IMF,(gladyo operasyonları, kıprıs, güneydoğu v.s,)
Dolar yükselmeden yola devam edemeyecek dünya borsaları,
Durumunu çaktırmayan, öteleyen bir AB,
Borsasını düşürmemek için alım yapan FED,..... v.s,
Bütün bunlar shortu günü geldiğinde gerçek yapacaktır, öyleki satışların hızına kimse yetişemeyecek,......