-
[QUOTE=Astatin;191551]Kenim Nerde yaw,
Ya şu south park ne güzel bir diziydi.. .Noel Kakası bay hankey'ı hatırladınmı..Konuşabilen bir kaka idi... Bi bölümde "çıktığı yere dönme" temasını işlemişlerdi bay Hankey için...puhahahahaha..çok gülmüştüm..hala da gülüyorum
[IMG]http://i47.tinypic.com/2m2etmw.jpg[/IMG][/QUOTE]
yemekteydım usta :)
evet mr hankey her noel bolumunde ortaya cıkar baya eglencelıdır de :)
hele bi bölümde bunun karısı ve cocuklarını gosterıyo gebermıstım , mr hankey karı dırdırından kafayı yemıs vazıyetteydı :)
hep begenmısımdır southparkı , geyigin ve elestirinin dip noktasıdır benım ıcın.. southpark gibi bir cizgi dizi tr versiyonu yapıldıgında ancak gercek anlamda ifade ozgurlugu var denilebilir bu ulkede..
adamlar bushun bıle suratına edebılıyolardı dızıde.. daha haklarında dava acıldıgını duymadım :)
-
[quote=mur@t;191569]Sn. Hellim, Saraylı'nın yazısına teşekkür etmek/katılmak yerine, yetkili bir kişi olarak, bahsettiği şikayetlere çözüm bulmanız daha doğru olmaz mı?[/quote]
çözüm kolay...kuzu ve onun yalakalarına güle güle...adamlar bir anda çöreklendiler foruma...hergün bir şekilde gerginlik çıkartıyorlar...defedeceksin bunları...onlar bunu garipsemez çünkü daha önce defalarca başka forumlarda şutlanmış adamlar...bu ne ilk ne de son bu adamlar için...
3 günde anasını bellediler forumun ayyaş kuzu ve onun yalakaları...
güzelim forum rezil olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...
-
[quote=indregandi;191570]Bilinenler,
1982 den beri yükselişte olan bir dov,
1982 den beri düşüşte olan bir 10 yıllık faiz,
2000 yılından beri düşmekte olan bir dolar,
2000 yılından beri yükselmekte olan gold ve diğer emtialar,.......
Paraya sıkışmış bir siyasi iktidar,
Dolar yükselmeden IMF yapamayacak olan fakat bunu piyasaları baskı aracı olarak kullanan bir iktidar,
Madem öyle işte böyle diyip fırsat tan istifade önüne geleni biçme imkanına kavuşmuş bir ağa,
Melettirmeden vermem diyen bir IMF,(gladyo operasyonları, kıprıs, güneydoğu v.s,)
Dolar yükselmeden yola devam edemeyecek dünya borsaları,
Durumunu çaktırmayan, öteleyen bir AB,
Borsasını düşürmemek için alım yapan FED,..... v.s,
Bütün bunlar shortu günü geldiğinde gerçek yapacaktır, öyleki satışların hızına kimse yetişemeyecek,......[/quote]
İndregandi dostum,
Kim ne ektiyse,onu biçeceğinden emin olsun....:cool:
-
Hellimden rica ettik sokma şu jani denen adamı diye ama.Bir insan bu kadar terbiyesiz bu kadar yüzsüz olurmu utanmaz jani.
-
[quote=unlimitted;191566]bir cisim baya bi yaklaşmış...;)
önce sistemler, üstatlar, kurumlar vs. bilmez...
önce pariteler bilir..! :)))
çünkü paranın hası orda döner...[/quote]
Her zaman doğru değildir bence..
EUR/USD bakarak VOB'da işlem yapsaydım, bayağı iyi zarar yazardım..
:rolleyes:
-
[quote=indregandi;191570]Bilinenler,
1982 den beri yükselişte olan bir dov,
1982 den beri düşüşte olan bir 10 yıllık faiz,
2000 yılından beri düşmekte olan bir dolar,
2000 yılından beri yükselmekte olan gold ve diğer emtialar,.......
Paraya sıkışmış bir siyasi iktidar,
Dolar yükselmeden IMF yapamayacak olan fakat bunu piyasaları baskı aracı olarak kullanan bir iktidar,
Madem öyle işte böyle diyip fırsat tan istifade önüne geleni biçme imkanına kavuşmuş bir ağa,
Melettirmeden vermem diyen bir IMF,(gladyo operasyonları, kıprıs, güneydoğu v.s,)
Dolar yükselmeden yola devam edemeyecek dünya borsaları,
Durumunu çaktırmayan, öteleyen bir AB,
Borsasını düşürmemek için alım yapan FED,..... v.s,
Bütün bunlar shortu günü geldiğinde gerçek yapacaktır, öyleki satışların hızına kimse yetişemeyecek,......[/quote]
Sevgili hocam...aşağıda çok ama gerçekten çok saygı duyduğum bir üstadın yazısı var..bunu 18 mart ta yazmış,taa endex bilmemkaçtayken...Forum takipçileri kim olduğunu bilir..Diicem şudur ki,çoğu zaman doğru olan şey,çoğu zaman doğru olmayabilir.şartlanmamak lazım..Sizin ve o üstadın Affınıza ve hoşgörünüze sığınarak söylemek istiyorum..
"uzunda olan arkadaşlarımızı üzmek istemiyorum ,
Ancak bunlar daha havanın bozması , bulutlanması , yagmaya başladıgında , çok büyük ihtimal peşi dolu.
Bu arada efg nin alışları kimseyi yanıltmasın , finans ın satışlarına dikkat ,
Bütün üye arkadaşlarımıza ve misafir konuklarımıza bol şanslar."
-
[quote=excali;191575]Her zaman doğru değildir bence..
EUR/USD bakarak VOB'da işlem yapsaydım, bayağı iyi zarar yazardım..
:rolleyes:[/quote]
:)
tek parite asla ama asla gösterge olamaz.
üstelik örnek verdiğin parite, dünyanın en çok baktığı...yani vitrin...yani paritelerin dow jones'u. bilmem anlatabildim mi...? :)
ha yine de daha dikkatli bakarsan, daha farklı şekilde bakarsan, bence [B]en azından[/B] terste kalma olasılığın azalır...
pariteler yükseliyor, yükselecek/pariteler düşüyor, düşecek gibi bir mantıkla değil elbet...
tabii ki bunların hepsi benim şahsi fikrim.;)
-
[CENTER][B][COLOR="DarkGreen"][SIZE="7"]2.i.l.d.g.o.b[/SIZE][/COLOR][/B]
[SIZE="4"][B][COLOR="Purple"]ikiişlemlongdevamgololurbence[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
-
[quote=unlimitted;191577]:)
tek parite asla ama asla gösterge olamaz.
üstelik örnek verdiğin parite, dünyanın en çok baktığı...yani vitrin...yani paritelerin dow jones'u. bilmem anlatabildim mi...? :)
ha yine de daha dikkatli bakarsan, daha farklı şekilde bakarsan, bence [B]en azından[/B] terste kalma olasılığın azalır...
pariteler yükseliyor, yükselecek/pariteler düşüyor, düşecek gibi bir mantıkla değil elbet...
tabii ki bunların hepsi benim şahsi fikrim.;)[/quote]
Bu konudaki kitabeni adresime gönderir misin?.kom
excaliPrivateMessage @ voborsa.com
-
buyrunuz buda kanalizasyon graf .. üvvv .. :o:o
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4351/adszai.png[/IMG]
-
unlimit abi kitabında benim projeksyon tekniklerinede bir yer ayırırmısın ... fraktalik baskılı projeksyonel trade teknikleri olsun bölümün adı .. üvvvv ... :D:D:D
-