Yalnız yine herkes long mu oldu ne ? Gerçi endekste bir haber gelip şrakkkadanak bi tarafa lırılacak gibi duruyor ama..du bakallım
Printable View
Yalnız yine herkes long mu oldu ne ? Gerçi endekste bir haber gelip şrakkkadanak bi tarafa lırılacak gibi duruyor ama..du bakallım
[I]çok özel ama söyleyeyimde rahatla...eşim [B]6 aydır ağır hasta[/B]..
boz geceleri eşinin yanında........[/I]
Sağlık, hastalık sorunu olan tüm voborsa üyeleri ve yakınlarına acil şifalar dilerim.
Sayın Bozayı geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.
[quote]
[B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=191588#post191588"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][I]boz geceleri yokmuş...aracı kurum çalışanı olabilirmiş..cani için özel [/I][/I]
[I][I]gönderilmiş....kafayı yemişsin kafayı..dng[/I][/I]
[I][I]çok özel ama söyleyeyimde rahatla...eşim 6 aydır ağır hasta..[/I][/I]
[/quote]
Yukarıdaki alıntıyı yapanlar, bir üyenin eşinin ağır hastalığını kullanıp, Kuzu düşmanlığı yapacak kadar kendilerini küçülttüler...
Halbuki mesajı yazan kişi, saldırı kendisine yapıldığı halde, aynı düşmanlığı yapmamıştı.
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin...
[QUOTE][I]çok özel ama söyleyeyimde rahatla...eşim 6 aydır ağır hasta..
boz geceleri eşinin yanında[/I][/QUOTE]
İnsanlar ise bu alıntıyı yaptılar...
Hangisi önce hangisi sonra,
dolar, 10 yıllık bondlar, borsalar,........yoksa enflasyonmu,.........
günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...
enteresan olan, son 5 aydır püf desen yıkılan doların neredeyse taş gibi yerinde durması...
hmmmm :cool:
gobidik kader anına 2 dakka kaldı geçici al kaybolcakmı olmaycak mı
üü
Hadi artık VOB..Mantıklı bir hareket yap ve 69300 görelim saat dönmeden..sat gelmeden
[QUOTE=von mises;191614]Y[I][I][B]ukarıdaki alıntıyı yapanlar[/B][/I][/I], bir üyenin eşinin ağır hastalığını kullanıp, Kuzu düşmanlığı yapacak kadar kendilerini küçülttüler...
Halbuki mesajı yazan kişi, saldırı kendisine yapıldığı halde, aynı düşmanlığı yapmamıştı.
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin...
[B]İnsanlar[/B] ise bu alıntıyı yaptılar...[/QUOTE]
O alıntıyı ben yaptım, neden ismimi vermiyorsun ya da bana hitaben yazmıyorsun?? Yazacak cesaretin yoksa o zaman hiç yazmayacaksın??
Ben insanım ama sen nesin bilmiyorum... Bozayı yapmamış ama ben yapmışım, ben mi ekledim o cümleleri?? Senin gibi yağcı, kuzu yavruları da özü kaçırıyor ayrıntılardan prim yapmaya çalışıyorsunuz. Eşi hasta olup geceleri foruma giremeyen birisi, aracı kurum çocuğu olarak itham ediliyor, bozayıyı da onlar göndermişti ama ezdim deniliyor ama siz bunları da görmüyorsunuz? Suratınıza pislese yarabbi şükür diyeceksiniz :mad:
Sanırım yakında Allah'ı bırakıp kuzuya tapınırsınız yolunuz açıkolsun... Tek dileğim birazcık DELİKANLI OLUN!!!
[quote=abka;191616]günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...[/quote]
melaba,
Hayır satta :) (Yaw brak şu günlük fantazileri apke:..::..:...15-20 hadi taş çatlasın 60 iyidir)..günlükle tıreyd mi edilirmiş:rolleyes:
[quote=abka;191616]günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...[/quote]
Benim kullanmadığım basit mantıklı uyduruk sistemim longa geçti...