son günlerde dünyanın en güçlü borsası gibiyiz...yoksa ters mantık mı..pala öyle düşünmemizi mi istiyor?...
acaba! dünya toparlarsa ,çökecek miyiz?
Printable View
son günlerde dünyanın en güçlü borsası gibiyiz...yoksa ters mantık mı..pala öyle düşünmemizi mi istiyor?...
acaba! dünya toparlarsa ,çökecek miyiz?
[quote=selçuklu;191639]bull nerde acep .. üvvv ...:o:o:D:D[/quote]
14:45 Bear Train vaktiymiş galiba..:::
Yukarının algılatılması iyi oldu, bundan önce aşağısı algılatılmıştı, içi dışı long olmuş bir ağayla 42 den beri short kovalayan, ky var,...
bu hasadın shrt yönünde biçilmesi ağanın shorta geçebilmesine bağlı,................
pastada oran 16.10.09 dan beri 15 uzun ky ye, 50 kısa ky şeklinde, kurum bazında ise %85 e 50 alıcı lehinde, şimdi hükümet gün ve hafta balonu ile IMF yi saldı, 4 hafta önce olması buna balon dememiz için yeterli süre, zira 9.cusu,................
peki ağa nasıl kısaya geçebilir,
1.Beklenmedik çok kötü bir gelişme, çok uzun ve ani küskü bar gerektirir.......long short dinlemez,.....
2.Dışarısı pozitife geçerken bir süre eşlik edip negatife dönme,....uzun ve ani küskü bar gerektirir, toplanmiş longu biçer, bunu sağlamak için 72ler en az olmalı,
3.IMF nin gerçekleşmesi, günlük marj %5-10 olacağından önceden hazırlıklı olan ağa küsküye doğru koşan ky ye, malı verir,........
4.Kurumların çaktırmadan malı çıkmaları, bu durumda ağanın üstünde pardösü vardır, bu çekilp alınınca ağanın çoktan cıscıbıl olduğu anlaşılır, ama çok geçtir, IMF haberini bir süredir kullanan ağa küskü bar kullanmak suretiyle ilk işareti verir ve algılatır,
[quote=abka;191616]günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...[/quote]
66600 altına sarkarsa sat verir bende..
8 aralık 63200 den beri alda bende..
Az önceki SPOTA toplu alım emrini yakalayıp fotoğrafını çeken oldu mu?
astatin şort açar..15 dklı 700 fiyat ile sat üretmeye başlar..geçici sinyal olmasına rağmen risk alır
pozitif bölgedeyiz..
68 bin - 68300 aralığı sağlama alınmaya çalışılıyor bence..
bu seviyeler korundukça long kalmak gerekir diye düşünüyorum..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2woabg7.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;191648]astatin şort açar..15 dklı 700 fiyat ile sat üretmeye başlar..geçici sinyal olmasına rağmen risk alır[/QUOTE]
benim 20 lik gobidik daha 1000 pıvana yakın terse kalcak desene üü üü üü :::
[IMG]http://i46.tinypic.com/2lthoic.gif[/IMG]
700 ort longcover ve kısa .. 750 üstü istop .. 5 lik sat verdi .. üvvvv .. zor yereler buralar ..
Dün çıktığım dolarelerimi aşağıdan yerine koydum, istihdam ettim, tekrar iş olanağı sağladım onlara,.......
[quote=fXci;191651]benim 20 lik gobidik daha 1000 pıvana yakın terse kalcak desene üü üü üü :::[/quote]
o işler belli olmuyor efixim..bakarsın bu sefer biz feyki yeriz..sebin gobidik vurur voleyi... amma velakin nacizane görüşüm, çok slow patron senin sistem..1500 puanlık yatay bandlarda çok çarpılır gibi geldi bana