bu sabah kısa pozun bir kısmını 400 ve 500 den flatladım, 875 birin yerine koydum, esas pozu işaret gelince alacam, ama şu an için işaret neyin yok henüz, gıpraşma var,....
Printable View
bu sabah kısa pozun bir kısmını 400 ve 500 den flatladım, 875 birin yerine koydum, esas pozu işaret gelince alacam, ama şu an için işaret neyin yok henüz, gıpraşma var,....
15 dklık sat vermedi..astatin şortlarını 625 den kapar... 5 dklık al vermden veya 15 sat vermeden yeni işlem yok...100 puan...bereket versin
[QUOTE=selçuklu;191639]bull nerde acep .. üvvv ...:o:o:D:D[/QUOTE]
Sabahtan itibaren forumu okuyorum bugün selçuklum:) fiyat hareketlerine sinirliyim, malum shorttayım, akılsızlık ettim en küçük periyodlarda NaNo ya uymadım, inat ettim bugün böyle oldu.
Dediğin gibi buralar karışık yerlermiş, ama esasında para kaybetmeye hazmı olmayan güçlerin taktirine göre hareket ettiğimiz birkez daha görüldü.
von misses hepimiz o alıntıyı yaptık ve aslında yeter lütfen bu atışmaya mahal verecek sözler sölemin anlamı yok.. ne öğrendik dilin kemiği yokmuş, bin düşünüp bi sölemek gerekirmiş, sonra keşke dememek gerekirmiş, hayatın aslında pişmanlıklarla kavga gürültülerle kin nefretle geçirlemeyecek kadr kısa oldunu bilmemiz gerekirmiş... biraz empati zor değil inanın.. ve lütfen lütfen yeter
68700 yine dokuyorum betonlari...yine deneme..deneye deneye delicem :)
site yetkilileri bu duruma bir son vermeli..
nerden başladık,nereye geldik bi inceleyip olayı başlatana ve takımına stop loss uygulasınlar derim şahsen..
İlgili tartışma mesajları seviyeli tartışma bölümüne aktardım.Rapor edilen mesajları değerlendirip gereğini yapmaya çalışıyorum. İnsanlara yaptırım uygulamak onlar için çok aşağılayıcı bir durum.
[quote=KIZILAGA;191671]68700 yine dokuyorum betonlari...yine deneme..deneye deneye delicem :)[/quote]
kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?
Günükte yukarıda 69800, aşağıda 66400 var, hareket bu iki yönden birine doğru gelişecek burası kesin,.......
[quote=YAVUZHAN;191674]kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?[/quote]
Aslında KIZILAGA nın betonlaması,yöntemi,dökme biçimi herbişeyi eyide,peşinden bozuyorlar betonunu...:D
Bu dakikadan sonra önemli soru "Akşam Dow ne yapacak?"
Bizler gösterge coni endeksi olarak Dow'u alıyoruz ama coniler kendileri öncelikle S&P 500'e bakıyorlar.
Oraya bakarsak S&P 500 çok önemli bir desteğin tam üzerinde taban çalışması yapıyor. Bu kadar düştükten sonra bir de bu desteği kırarsa bir bu kadar düşer, ki bu çok olası gelmiyor bana. Borsada mantık aranmaz ama mantıklısı artık buradan yükselmesi olur... Onunla birlikte biz de 70.000'i bir solukta bulabiliriz... Bu dakikadan sonra bir acayiplik olmazsa ben geceye long gireceğim...
[quote=YAVUZHAN;191674]kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?[/quote]
Ya c4 patlayıcı koydum bu sefer içine..Granit kaplama yapıcaz..Yıkıcı ve tahrip edici olucak 2010 ama herşey iyiye gidicek :)
Yok kardeş neden kızıyim..57 den beri betonluyorum..Son çimentolar bunlar :)