[quote=EMEKDAR;191678]Aslında KIZILAGA nın betonlaması,yöntemi,dökme biçimi herbişeyi eyide,peşinden bozuyorlar betonunu...:D[/quote]
Kardeşim koskoca şantiyede yalnız bırakıyorsunuz bizi..Ama palayı amele yapıcam..Andettim :)
Printable View
[quote=EMEKDAR;191678]Aslında KIZILAGA nın betonlaması,yöntemi,dökme biçimi herbişeyi eyide,peşinden bozuyorlar betonunu...:D[/quote]
Kardeşim koskoca şantiyede yalnız bırakıyorsunuz bizi..Ama palayı amele yapıcam..Andettim :)
[QUOTE=KIZILAGA;191681]Kardeşim koskoca şantiyede yalnız bırakıyorsunuz bizi..Ama palayı amele yapıcam..Andettim :)[/QUOTE]
yanındayız patron görmedinmi benim mikserleri .. üstünde beyzbol sopası resmi bvar ... :D:D:D
[quote=Strategist;191679]Bu dakikadan sonra önemli soru "[B]Akşam Dow ne yapacak?"[/B]
Bizler gösterge coni endeksi olarak Dow'u alıyoruz ama coniler kendileri öncelikle S&P 500'e bakıyorlar.
Oraya bakarsak S&P 500 çok önemli bir desteğin tam üzerinde taban çalışması yapıyor. Bu kadar düştükten sonra bir de bu desteği kırarsa bir bu kadar düşer, ki bu çok olası gelmiyor bana. Borsada mantık aranmaz ama mantıklısı artık buradan yükselmesi olur... Onunla birlikte biz de 70.000'i bir solukta bulabiliriz... Bu dakikadan sonra bir acayiplik olmazsa ben geceye long gireceğim...[/quote]
Strategistim,
Akşam biraz lafladık kendisiyle,pek tadım yok,kendimi iyi hissetmiyorum dedi..
Aile içi geçimsizliklerde varmış Tomda...sorma üzüldüm..agabeyisi helikopterin durumunuda merak ediyor...
Ama eski tadım yok sıhhatım bozuluyor artıkın falan dedi ...:::
[quote=selçuklu;191682]yanındayız patron görmedinmi benim mikserleri .. üstünde beyzbol sopası resmi bvar ... :D:D:D[/quote]
Çimento dorsesi lazım mı , patron?
675 ve üstünde kalmalı, aksi düşüştür,.......
[quote=selçuklu;191682]yanındayız patron görmedinmi benim mikserleri .. üstünde beyzbol sopası resmi bvar ... :D:D:D[/quote]
Kardeş sen tehlikelisin..Gunduz kulahlı gece silahlı.heyk
Sen çimentoya fazla su katıyorsun ama olsun :)
dikkat edin de karotlar ezilme deneyinden dönmesin :D:D:D
[QUOTE=unlimitted;191688]dikkat edin de karotlar ezilme deneyinden dönmesin :D:D:D[/QUOTE]
750 üstü kızılağa şantiyesinden çekerim mikserleri abi ..
CNBCE yi izleyin..
GUlay afşar buyuk bir sat sinyali verdi..
KIRMIZI Kaşkolu takmış canım...Bu piyasa göçer abicim :)
Yatay piyasada virmanla erittiler longlarını buyukler..
[quote=unlimitted;191688]dikkat edin de karotlar ezilme deneyinden dönmesin :D:D:D[/quote]
Bugs Funny yiycekmiş o Karrotları..:rolleyes:
satş baskısı .. çok feci .. üvvvv
şort saldırısna katıldım...sistem 650 de sat vermeye başladı ve sadec 10 saniyei var