KY Sanko dan iyi short yapmış olabilir, ama akşama pozda kalmak tehlikelide olabilir, zira FED in faiz kararları var ve ardındanda bi ton konuşacaklar var:)
Printable View
KY Sanko dan iyi short yapmış olabilir, ama akşama pozda kalmak tehlikelide olabilir, zira FED in faiz kararları var ve ardındanda bi ton konuşacaklar var:)
[quote=selçuklu;191730]400 long 300 altı istop ..[/quote]
senin pozu görmeden yazmıştım.enteresan olmuş. :)
[QUOTE=bull market;191732]KY Sanko dan iyi short yapmış olabilir, ama akşama pozda kalmak tehlikelide olabilir, zira FED in faiz kararları var ve ardındanda bi ton konuşacaklar var:)[/QUOTE]
niye konuşuyolar acaba..long sakat..heheh
yysd..ama sıkıntı var :)
Günlük 1000 puanlık hareketini yaptı nede olsa, düşük 67975 yüksek 69000 oldu, artık yarınki maça bakıcaz diyorum:)
bence VOB güçlü süsü veriyor kendine...ne öyle havalar felan
APSD artışı 4500 hey maşşallah bişeyler toplamaya çalısıyo aga ama hadi hayırlısı..
bu vadede 225 k yı gececek galiba aga.. fazladan kursunları kullandıgında cok can yakacak gıbı .. sımdıden umarsızca cephelerı olusturuyor..
[quote=QUEEN;191729]dow 150yi destek yapmış..ya kırarsa...ü[URL="http://www..oooo"]www..oooo[/URL][/quote]
apla radyo teklifine bişi demedin..ne öyle havalar, cevap vermiyosun falan:..::..:
[QUOTE=QUEEN;191734]niye konuşuyolar acaba..long sakat..heheh[/QUOTE]
Çevirdikleri dümene kılıf konuşması işte, ne olabilir başka:..::..:
ay tink strong van is on dı vey
[quote=unlimitted;191731]68.400 long.
stop 68.275[/quote]
henüz stoplamadım ama ısrar yok, her an basabilirim tuşa...
325 ve 175 long,