ilginç bir fdow olabilir yarına...uzun zamandır görünmeyen cinsten...
Printable View
ilginç bir fdow olabilir yarına...uzun zamandır görünmeyen cinsten...
kapanışa kadar biraz salsada futureye yem kalsa eyi olacak....
uzundakı arkadaşlarımı tebrık ederım
hep kazanacağız dıye bır şey yok
exper tam ters indik olduk, bugün 675 den kısa sinyalini çakmıştım altında üstünde diye, ama eşşektende erken iniyoruz bu da belli, senin 69100 sınırı soğuk ter yeresine ağa çok yaklaşmıştı bu gün, sanırım 375 de boşalman bu yüzden,....
Bende ise pasta oranları etkili oluyor,......
hayde bakem iyi geceler...fıçır ola hayrola
[quote=indregandi;191954]exper tam ters indik olduk, bugün 675 den kısa sinyalini çakmıştım altında üstünde diye, ama eşşektende erken iniyoruz bu da belli, senin 69100 sınırı soğuk ter yeresine ağa çok yaklaşmıştı bu gün, sanırım 375 de boşalman bu yüzden,....
Bende ise pasta oranları etkili oluyor,......[/quote]
usandırdı dostum ....cok uzun zaman bekledim bu pozda....yarıyı 67300 den...diger yarıyı 68 300 den verdim...cıkışa inanmıyorum aslında...sıkıldım...aksiyon olsun diye bugün cok az lönk actım...düşsede ipimde değil bakma...öylesine heyecan olsun diye actım pozu....gercek pozum kısa olandı onuda eyi karlan verdim sayılır....ilk fırsatta binecegim tepesine gene....
Yarın için bir süre dolarlı ve borsalı bir seans olur eğer future hareketi sabaha kadar sürerse, nikinde morala ihtiyacı var,......
yarın sanmıyorum ama sabah doları aşağı kısa yaparlarsa biraz depo doldururum, 1.4950 ler iyi olur, bu yüzden peşin alış yazacam bu seviyelere temas olursa diye,...
[quote=eksper;191956]usandırdı dostum ....cok uzun zaman bekledim bu pozda....yarıyı 67300 den...diger yarıyı 68 300 den verdim...cıkışa inanmıyorum aslında...sıkıldım...aksiyon olsun diye bugün cok az lönk actım...düşsede ipimde değil bakma...öylesine heyecan olsun diye actım pozu....gercek pozum kısa olandı onuda eyi karlan verdim sayılır....ilk fırsatta binecegim tepesine gene....[/quote]
Ben de artık hergün piyasa var tezi yapacam, iyi sistemim var, 500 puvana kadar veriyor, iki tur yapsam 1000 puvan yapar, kontratlada çarparsan allah bereket versin, e makroda var, balkonda sigara içerken yormluyorum hibinoları, ne gazete ne internet, duman atarken bitiyor olay,
yönden gına geldi artık,
ama doları bırakmayacam, bunun çıkışından çok düşüşü para yapıyor, şimdi çıkış yönünde buna oynuyorum, doları bırakmam exper çok tatlı bu,....
Bide vob a şu faizleri de açsalar eyi olacak, adamlar tutturmuş İMKB 30 u açacağız diye, bu tam soygun olur, çok can yakarlar ha, sakın ha,
vadeli kapanışa göre dow +0,82 ii artmış..
yarın 69000 e tekrar yönelirse bu keriz eldeki kücük longu verip şort olacagım....
hava nasıl oralarda..üşüyormusun...rın.. rın....