Herkese günaydın...Dünkü aşagı harekete hiç inanmamama ragmen gene de emniyetli olma adına Long'ların yarısını kapatmıştım...Kalan Long'ları yukarıya satışa yazdım...Şu andan itibaren 1 saat kadar piyasayı izleyemeyecegim...Bol kazançlar...
Printable View
Herkese günaydın...Dünkü aşagı harekete hiç inanmamama ragmen gene de emniyetli olma adına Long'ların yarısını kapatmıştım...Kalan Long'ları yukarıya satışa yazdım...Şu andan itibaren 1 saat kadar piyasayı izleyemeyecegim...Bol kazançlar...
Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
ne o öyle 20 dakkalık sistem günlük sistem...bi havalar...nooldu.....al gap gene..::::::
gÜNAYDIN dOSTLAR kOlay gesin Bol Kazanclar dilerim
ikidir beni stoplatıp benim pozisyon yönünde uçuyor piyasa.
"demek ki haklı çıkıyorum, en iyisi bu kez stoplamayayım" dememi bekliyorsa, daha çok bekler...
stoptan ödün vermem.
herkese günaydın. bol kazançlar...
[QUOTE=unlimitted;191984]ikidir beni stoplatıp benim pozisyon yönünde uçuyor piyasa.
"demek ki haklı çıkıyorum, en iyisi bu kez stoplamayayım" dememi bekliyorsa, daha çok bekler...
stoptan ödün vermem.
herkese günaydın. bol kazançlar...[/QUOTE]
stop iyidir de.. seans kapanışı satıcılı bittiyse stop yapılmamalı bence.. çünkü gapını kapatır.. ben 425 den satış yaptım mesela..:..:
Günaydınlar, hayırlı seanslar,...
Herkese Günaydın, Burdur'da heryer bembeyaz, müthiş bir kar var :)
[QUOTE=Javacheff!;191981]ne o öyle 20 dakkalık sistem günlük sistem...bi havalar...nooldu.....al gap gene..::::::[/QUOTE]
20 dak hala satta...dng
[quote=unlimitted;191984]ikidir beni stoplatıp benim pozisyon yönünde uçuyor piyasa.
stoptan ödün vermem.
herkese günaydın. bol kazançlar...[/quote]
Yaptın mı adrenalin? Aldın mı Money Caaaard Dün 21:10'da ???
Demek ki Pela seni seviy...:rolleyes:
[quote=enorton;191987]Herkese Günaydın, Burdur bembeyaz müthiş bir kar var :)[/quote]
ankara da öyle.
yağmadı yağmadı, bi yağdı, 10 cm kar.
ortalıkta da gırla moron şoför olunca yeni gelebildik işe.
-arkadaşım araba patinaj yapıyor. asılma şu gaza...
-belki gider
-sen sakın VOB oynama arkadaşım. aman diyim. :..:
[QUOTE=enorton;191987]Herkese Günaydın, Burdur bembeyaz müthiş bir kar var :)[/QUOTE]
sabah bir kalktım ne göreyim heryer bembeyaz ve hala yağıyor...lelele