shortlarım ex oldu...300 stopumda da kapandım...yahu ne pivotmuş,kafama kafama vurdu dun kapanıs ve bugun acılısta...
Printable View
shortlarım ex oldu...300 stopumda da kapandım...yahu ne pivotmuş,kafama kafama vurdu dun kapanıs ve bugun acılısta...
GÜnaydın bol kazançlar... dün kapanışta 67725 den alınan longlar kapandı spot a kadar flatt...
marmarisde güneş var..heheh...
yav kendi durumumla dalga geçiyodum ben :(
benimki de daha satta :::
[quote=enorton;191987]Herkese Günaydın, Burdur bembeyaz müthiş bir kar var :)[/quote]
ne mermerciler var orada yahu...beji güzel burdurun...
Benim 15 lik sistem ala gececek ama bazı ind henüz onay vermedi azz sonraaaaa
[quote=excali;191989]Yaptın mı adrenalin? Aldın mı Money Caaaard Dün 21:10'da ???[/quote]
tabii ki.
adrenalin bizim hayatımız olmuş. malum, uyuşturucu türünden bir bağımlılık yaptığı da tespit edildi.
sana mesaj da yazdım ama sanırım pireler uçuşuyordu o ara sende. :..:
bu sabah ilk vuruşmada longların yarısı gol oldu, yarısı 600 675 den ağayı bekliyor,
68 e de alış girdik yine, ama kandırık hareketler, inandık gibi yapıyoruz, o akıllı ben akıllı, bu durumda kazanan hep o olur,
[quote=QUEEN;191994]marmarisde güneş var..heheh...[/quote]
Sel yok, di mi?
[quote=unlimitted;191998]tabii ki.
adrenalin bizim hayatımız olmuş. malum, uyuşturucu türünden bir bağımlılık yaptığı da tespit edildi.
sana mesaj da yazdım ama sanırım pireler uçuşuyordu o ara sende. :..:[/quote]
Yok. Çekirdeklerimle mutlu mesuttum o saatlerde..:::
İlk işlem 68025 oldu ama grafikte açılış değeri 68200 ve düşük değeri 68100... Alıştık artık :)
[quote=Cerphin;191991]sabah bir kalktım ne göreyim heryer bembeyaz ve hala yağıyor...lelele[/quote]
Günaydın herkese...
Gözün aydın gız,zırlaya zırlaya getirdin karı...:)