[QUOTE=Javacheff!;191995]yav kendi durumumla dalga geçiyodum ben :(
benimki de daha satta :::[/QUOTE]
al verirse al..sat ver,rse sat..sonunda kazanır...ama sermaye bitmeden kazanır inşalllah:confused:
Printable View
[QUOTE=Javacheff!;191995]yav kendi durumumla dalga geçiyodum ben :(
benimki de daha satta :::[/QUOTE]
al verirse al..sat ver,rse sat..sonunda kazanır...ama sermaye bitmeden kazanır inşalllah:confused:
[quote=enorton;192002]İlk işlem 68025 oldu ama grafikte açılış değeri 68200 ve düşük değeri 68100... Alıştık artık :)[/quote]
bizi boşver, bu kadar basit bir hata konusuna matriks ve VOB da alıştı.sanki adamlardan uzaya roket göndermelerini istiyoruz.
hep söylerim. bu ülkede para kazanmak kolaydır.
işini düzgün yapan adamlardan birisi ol, kafadan %10'un içindesin.
mardine halen kar yagmadı lo:) vallaha bahar gelmiş gibi otlar yeşermiş acaba diyom bu boğalar o yüzdenmi güçlü:)
[QUOTE=excali;192000]Sel yok, di mi?[/QUOTE]
alt yapı baya düzelmiş..yağsada olmuyo sel..ama afet olrsa..sel olur..
[quote=QUEEN;191994]marmarisde güneş var..heheh...[/quote]
Kıymetini bil, cennet gibi yerdir, kışı daha güzeldir, yazın özlemide kışı ayrı bir güzel yapar, yalnız deli yağmurları vardır, yağdımı küçük dereler oluşturur her tarafta, felç olur her yer, ama kısa sürer, manyaktır marmaris, çok güzeldir,....iç denizdir, adı oradan gelir, boğazı, yalancı boğazı vardır bu yüzden, yat limanını döner dönmez kafeler başlar, bu mevsimde truzim olmadığından, gençler oralara gelir, çay kahve eşliğinde o güzelim deniz büyük keyif verir insana,...... senin gibi durur,.....
günaydın...
dün başlayan kara rağmen hiçbir çalışma yapmayan belediyeyi tebrik ederim... Ankara felç durumda..
kısa devam 500 üstü stop yazılı. .. vay a* ..
[quote=unlimitted;192005]bizi boşver, bu kadar basit bir hata konusuna matriks ve VOB da alıştı.sanki adamlardan uzaya roket göndermelerini istiyoruz.
hep söylerim. bu ülkede para kazanmak kolaydır.
işini düzgün yapan adamlardan birisi ol, kafadan %10'un içindesin.[/quote]
Ne diyorsun unlum,
Ben % 80 içine girmeyim diye uğraşıyorum ama,kıysından köşesinden yine bakıyorum içindeyim...
Yane % 20 yi tutturamıyosda,nirdeee % 10..anladın sen onu....:::
[quote=halojen;192009]günaydın...
dün başlayan kara rağmen hiçbir çalışma yapmayan belediyeyi tebrik ederim... Ankara felç durumda..[/quote]
Yok mu orada AKOM(Afet Koordinasyon merkezi)??:confused:
istanbula hep kar yağsa da,trafink olmasa bööle...ben de raat raat gelsem...
Günaydınlar hayırlı işler arkadaşlar
[QUOTE=indregandi;192008]Kıymetini bil, cennet gibi yer, kışı daha güzeldir, yazın özlemide kışı ayrı bir güzel yapar, yalnız deli yağmurları vardır, yağdımı küçük dereler oluşturur her tarafta, felç olur her yer, ama kısa sürer, manyaktır marmaris, çok güzeldir,....iç denizdir, adı ordan gelir, boğazı yalancı boğazı vardır bu yüzden, yat limanını döner dönmez kafeler bşlar, bu mevsimde trizm olmadığından, gençler oralara gelir, çay kahve eşliğinde o güzelim denizbüyük keyif verir, senin gibi durur,.....[/QUOTE]
hhee..işsizlik sorunuda yok..al eline zeytinyağı..çık plaja turistlere masaj yap::::::