Dolare lerim birer ikişer, çlink çilnk diyerek geliyo, ağa yukarı gazlasada hem yukarıdaki longlarım gol olsa hem daha aşağıdaki dolarelerim dolsa, hayat bayram olsa ulamlar,....
Printable View
Dolare lerim birer ikişer, çlink çilnk diyerek geliyo, ağa yukarı gazlasada hem yukarıdaki longlarım gol olsa hem daha aşağıdaki dolarelerim dolsa, hayat bayram olsa ulamlar,....
20 dakka stop oldu :(:(:( uzun için daha yukarısı gerekiyor.
yok satta hala..5 dakka bile..yaw sabır et biraz..jawa
[quote=unlimitted;192022]asıl komik olanı, bundan 10 gün önce ankara'ya 1 kar tanesi düşmemişken ve meteorolojiden "düşecek" diye en ufak bir uyarı yokken en kritik, halkın göreceği noktalarda gece kar küreme araçlarının beklemesiydi.
"en küçük ihtimal bile yokken dahi hazırız" şovu...
şovu bugün kar yaptı...[/quote]
Sen, dert etme. Board'la gidersin işe..:D:D
Biz vobcuları sabahki gaplar kadar HIRS da öldürüyor aksam kapanışda 1000 puanı beyenmiyen eli on defa kapamak için tusa giden ben şimdi 350 puana fit oldum .
cümleten günaydın ve bol kazanclı bir gün dileklerimle ..
Alıntı Pasta-Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-3702_4B6143CA.jpg[/IMG]
[quote=oguzhan;192033]Biz vobcuları sabahki gaplar kadar HIRS da öldürüyor aksam kapanışda 1000 puanı beyenmiyen eli on defa kapamak için tusa giden ben şimdi 350 puana fit oldum .[/quote]
Oğuzhan ne demş atasözü 'Zarar etmeyen her Trade mübahtır'
ne bulursan alacaksın bu Pala'dan bu puanın bile güzel
Daha grafik açmadım, killerman bir adam gibi biçsin sonra açacağım, dax si kızıda alıp hep beraber gitsinler, ondan sonra trade başlayacam,
saatlik ve günlük satta zaten q, full kısa olmuştum sabah açılışla beraber (son barda gelen saatlik sinyalleri sabah uyguluyorum), şimdi biraz hafifledim 20 dakkanın flat olmasıyla. yoksa %25 kısa devam:(
[QUOTE=martoniki;192027]Eksi makasa bak, vay a*senin pela gibi...[/QUOTE]
utanma kalmamıs bu pala deyyusunda :) apsd -1600 den 2800 e geldi ve makas ekside . . bu bana sankı aga tarafından 4500 e yakın short acıldıgı izlenimi veriyor.. alıcı olmadıgı gıbı short yonunde de poz alıyor..
belkide böyle bişey yoktur :) bana öyle gelmiştir , büyük ihtimalle de bana öyle geldi :) sakın ha yatırım tavsıyesı fılan degıl ben bıle ıslem yapmıyorum gari :) adam akıllı bi sistem cıkarana kadar.. Atalarımızın da dediği gibi sistem şart..
Şu an için, 10, 15 haricinde
20,30,60 satta 400 üstü fiyatlarda bunlar dirilirler, - makas ta hibinatör,