5 dak al..60 dak al..10 15 20 30 sat..
Printable View
5 dak al..60 dak al..10 15 20 30 sat..
Flat oldum görmem lazım, görüntü flu,
20 lik, 400 ve üstünde alışa geçiyor, sıra 30 ve 60 ta,
Apple Ipad
[URL]http://www.teknoblog.com/urunler/iste-karsinizda-apple-ipad-galeri.html[/URL]
[QUOTE=megaforce77;192050]Apple Ipad
[URL]http://www.teknoblog.com/urunler/iste-karsinizda-apple-ipad-galeri.html[/URL][/QUOTE]
kaç para bu..güzelmiş..ben aldım samsung benimkide çok güzel..
[quote=QUEEN;192051]kaç para bu..güzelmiş..ben aldım samsung benimkide çok güzel..[/quote]
"iPad ilk etapta ABD’de satışa sunulacak. Uluslararası düzeyde piyasaya çıkışıysa Haziran ya da Temmuz aylarını bulacak. Sadece WiFi ve WiFi + 3G versiyonlarının bulunacağı iPad’in kapasiteleri ise 16 GB, 32 GB ve 64 GB şeklinde olacak. 16 GB kapasiteli WiFi modelinin fiyatı 499$ iken, kapasite arttıkça bu fiyatın üstüne 100$ eklenecek. 3G modellerinde ise 130$’lık ek fiyat alınacak. Bu arada iPad ABD’de AT&T’nin veri tarifesiyle satılacak. 250 MB ve sınırsız veri planları mevcut olacak."
bugunkü hareket belirleyici olacak kanısındayım 69 üstüne atarsa shortta ısrarcı olmamak lazım.. dış piyasaların desteğiyle fezaya yol alabiliriz..
yada aga bu sagı solu bellı olmaz olumlu havayı kullanıp poz degıstırebılır , sonra ver elını dibin dibi.. ne oldugunu bile anlamayız alimallah :)
o degilde günler haftalar oldu be erBOĞAnım , öte tarafta yakana yapışcam haberın olsun :) bu kadar açıklama , istisnasız hepsinde ters köşe olan ben .. e tamam burda hesabı siz kestiniz ama bide diğer tarafı var bu işin :) organize işlerinizi yiyim sizin :)) euheueh mini çakallar sizi...
Ha gayret,.......
Sazan 68.475'de SW'de short pos açar ve toplantıya kaçar.
500 üsü shortstop ve long emri yazılı ... kısa devam şimdilik .. yapacak bişey yok ..
Ağa malı götürürken malı teslim edceği adamıda yanında götürür, şimdi o adamlarda problem var, kafaları karışık, kafa nasıl netleşir, fiyat hareketi ile, lafın kısası ot yiyecek boa yok, dün dalına binersen öle olur,
iyi kazançlar...
dün geceki [B]kapanış uzlaşması [/B]kaçtı..hatırlayan var mı