saçma sapan hareketler olacak gibime geliyo .. üvvvv ..bugün sisteme uymakta fayda var bence .. histem exxx oldu ..
Printable View
saçma sapan hareketler olacak gibime geliyo .. üvvvv ..bugün sisteme uymakta fayda var bence .. histem exxx oldu ..
Günaydın ağalar,
Bu ne hal ** :) ü[url]www...şortlar[/url] duruyor..sistemler satta...900 puan karı beğenmedik, şimdi stres tepede...üww ki üww..KUIN canlı performansa devam :) ne öyle havalar felan sarmısak v.s.
10 dak al virdi..aslolan..20 takke bekliyoruz..
[quote=selçuklu;192074]saçma sapan hareketler olacak gibime geliyo .. üvvvv ..bugün sisteme uymakta fayda var bence .. histem exxx oldu ..[/quote]
ben de tam tersini düşünüyorum.
bugün sistem törpüleyecekler bence. :)
[quote=Astatin;192075]Günaydın ağalar,
Bu ne hal ** :) ü[URL="http://www...şortlar"]www...şortlar[/URL] duruyor..sistemler satta...900 puan karı beğenmedik, şimdi stres tepede...üww ki üww..KUIN canlı performansa devam :) ne öyle havalar felan sarmısak v.s.[/quote]
EEE bak demekki boşalan alanlar hemen dolduruluyor,sen yoksun diye geyik muhabbeti kıtlığımı var,bizde dağ keçisi muhabbeti yaparız...:)
[QUOTE=selçuklu;192074]saçma sapan hareketler olacak gibime geliyo .. üvvvv ..bugün sisteme uymakta fayda var bence .. histem exxx oldu ..[/QUOTE]
banada tam tersi gibi bir hava verdi.sisteme uymayıp histem takılıcam gibi bugün.ama sistemim alda sizinki sattaysa işler farklı tabi
buralarda oyalanması hiç hoşuma gitmedi.. sanki güç topluyor gibi.. flat...
[quote=QUEEN;192071]şşş..bilgisyarın üstüne sarmısak asın..çok faydası oluyo..hehee..[/quote]
Mantı yerken mi?:D:D
hiç zeans yapasım yok..baydırdı.bu iyi:) demek ki hareket olcek...
[quote=unlimitted;192078]ben de tam tersini düşünüyorum.
bugün sistem törpüleyecekler bence. :)[/quote]
Testere'nin senin lugattaki ismi , öle mi oluyo?:rolleyes:
[quote=Astatin;192075]Günaydın ağalar,
Bu ne hal ** :) ü[URL="http://www...şortlar"]www...şortlar[/URL] duruyor..sistemler satta...900 puan karı beğenmedik, şimdi stres tepede...üww ki üww..KUIN canlı performansa devam :) ne öyle havalar felan sarmısak v.s.[/quote]
Günaydın,
Araya bi HAYALET SÜRÜCÜ atıver de, aydınlansın biraz..
[QUOTE=unlimitted;192078]ben de tam tersini düşünüyorum.
bugün sistem törpüleyecekler bence. :)[/QUOTE]
abi o zaman bi projeksyon çizde .. önümüzü görelim .. :o:o:o:o