U100 günün düşüğü 666xx, bir şeytanlık düşünüyor.
Printable View
U100 günün düşüğü 666xx, bir şeytanlık düşünüyor.
[quote=aslan;458982]Dolar 2.20 olacak, buradan alan küçük yatırımcı kafadan %10 kazanacak...[/quote]
kinaye yapıyosun gibi geldi bana aslanpat... :))) ky ye tolar mı kitliyolar diyosun... mimkin ama...kitlemiyolarsa da 2.2 iyimser bile kalabilir mi..ne bileyim, vob da manyak gibi tolar kontratı açılıyor kaç gündür..hatta Ekim USD kontratındaki pozisyon sayısıi ekim 30 endeks kontratındna daha fazla... yani her ne tarafta poz alıyosa palatron, bağırtacak
[quote=aslan;458993]U100 günün düşüğü [B]666[/B]xx, bir şeytanlık düşünüyor.[/quote]
şifreci gördüm seni aslanpat.... besililer geçen hafta, 65-67 aralığına düşünce alım düşünülebilir diyordu..burdan dönerse haklı çıkarlar.. olay olur.. olmayacak diye de bişi yok tabi..olabilir:)
evvett..bir okazyon şekli daha yaparak yvade şortların bir kısmını daha ekime taşıdık...doğru mu yaptık? kim bilir :)
aha bir ekşın geliy
[quote=Astatin;458952]%8 düşer miyiz hacı?[/quote]
[quote=Astatin;458957]79xxx li endkesi (xu30) taaa 17/08/2012 de görmüşüz...tekrar görsek iyiydi[/quote]
neither- nor, either, both ?
[QUOTE=Astatin;459006]neither- nor, either, both ?[/QUOTE]
İngilizce gramer federasyonu olarak sizi kutlar, başarılarınızın devamını dileriz :..:
aluuuuu,
Estetüük,
Pençelemeye az ara ver , aluuuuuuu....
bir kedi gördüm sanki
[QUOTE=excali;459008]aluuuuu,
Estetüük,
Pençelemeye az ara ver , aluuuuuuu....[/QUOTE]
biz girince kademe ya oynar ya oynamaz, asti girince 4-5 dene çizer..özel jetinden mi işlem yapıyosun patron :D
[quote=flexy;459010]bir kedi gördüm sanki[/quote]
Ben de seni çok flexy gördüm...:D
[IMG]http://images.sodahead.com/polls/000511547/polls_flexible_fatty_5822_488406_answer_1_xlarge.jpeg[/IMG]
[quote=flexy;459012]biz girince kademe ya oynar ya oynamaz, asti girince 4-5 dene çizer..özel jetinden mi işlem yapıyosun patron :D[/quote]
Asti'nin özel ceti de mi var?. Ferrari'nin üstüne yat, kat bir de özel cet mi almış? Aluuuuuuuuu...:::