-
ekskali, bugün zirveyi çok pis avlayacakmışım gibi bir his var içimde...
sattığım noktadan 25 puan üzerini görmeyebilir...hatta sattığım noktadan son satan kişi ben bile olabilirim...
o derece nokta atışı..!
sen hiç 1.200 metreden tek atışla 1 lira deldin mi ekskali? :cool::..:
-
Alıntı PAsta- Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-CF11_4B61612C.jpg[/IMG]
-
[quote=unlimitted;192131]ekskali, bugün zirveyi çok pis avlayacakmışım gibi bir his var içimde...
sattığım noktadan 25 puan üzerini görmeyebilir...hatta sattığım noktadan son satan kişi ben bile olabilirim...
o derece nokta atışı..!
[B]sen hiç 1.200 metreden tek atışla 1 lira deldin mi ekskali?[/B] :cool::..:[/quote]
Yok. Bu konudaki fantezilerim , farklı yönde seninle..:D:D
Ben QUEEN'in yanına gidiyom..Plaja geçicem..:D
-
[quote=excali;192133]Yok. Bu konudaki fantezilerim , farklı yönde seninle..:D:D
Ben QUEEN'in yanına gidiyom..Plaja geçicem..:D[/quote]
fanteziden bahseden kim :D
herkese afiyet olsun. ben yemeğe kaçar...
-
3*15 dakika içinde çok sert bir hareketle derinden sarsılacağımızı ve düşeceğimizi düşünüyorum.. ama laf olsun diye..hiç bir teknik yada temel gerekçesi yok...pozisyonel yani... ehuu
-
[quote=unlimitted;192134]fanteziden bahseden kim :D
herkese afiyet olsun. ben yemeğe kaçar...[/quote]
Sene deeeee...:p
-
1000 puvan makaslara ne oldu...kimse inanmıyor artık sana...elinde mal kalakaldın deelmi...yetim kalmış py cım benim....
-
[QUOTE=Astatin;192135]3*15 dakika içinde çok sert bir hareketle derinden sarsılacağımızı ve düşeceğimizi düşünüyorum.. ama laf olsun diye..hiç bir teknik yada temel gerekçesi yok...pozisyonel yani... ehuu[/QUOTE]
patron zamana katılıyorum .. ama yöne katılamıyorum .. üvvvvv ... gol olsun patron yıprandım a* .. :o:o:o
-
ımf/lıpsky:"turkıye ıle genıs kapsamlı tartısmalara devam edıyoruz"
-matrıks-
-
son yukarı bugün başlamış olabilir.. %5-10 civarı bir potansiyeli var..
dönüşte 67bini aşağı kıracaklar yüksek ihtimal..
-
ne öyle 600 den 500 lot alış bi havalar bi cakalar falan
-
[quote=enorton;192140]ımf/lıpsky:"turkıye ıle genıs kapsamlı tartısmalara devam edıyoruz"
-matrıks-[/quote]
çok genişse bu lanet mevzu 3 ay daha başımızdadır en az**