-
[quote=EMEKDAR;192181]Ha ha ha,palanın belediye kepçesiyle aldıklarını,çorba kepçesiyle alacaz,zor dostum zoooor...sevilmeden sevmek...onu birbaşkasının yanında görmek...:::[/quote]
Gerilla savaşı bu patron daima yapılırsa en güclü orduları bile yıpratır :D
-
[quote=SaNCaKTaR;192183]teşekkür ederim.. bilmukabele..... dışarsı bozuyor ama 200 ustunde longlar gol olur 200 altı şhort gol olur...stop 200 altı[/quote]
Hangi fotbolu oynadığınıza bağlı,amerikyanmı,alamanmı,arcantinmi Türkmü nekine...:::
-
[QUOTE=eksper;192180]selcuklum...bögün ters indik olma yolunda hızla ilerliyorsun ....he he[/QUOTE]
son poz kısa bilginize ... üüüüüüüüü
-
[quote=EMEKDAR;192146]Unlum,keskin nişancım,delikçi memedim...
1200 m de parayamı[B] atıyorsun t[/B]abancayla alnının ortasına sağ kaş,sol kaş,burun diye üçgen yapsana....:::[/quote]
he paraya atıyom da, 1200 metre menzili olan tabanca olur mu emekTarım daimi ayum cahilim ahmetim. :)))
-
aslan sistem 20 dak..500den sattım bende..20 takke al verse alcam
-
hazır 300 puan kardayken kapatsakmı yaww...ü[url]www..nesye[/url] YYGDD..YYSD
-
[QUOTE=selçuklu;192186]son poz kısa bilginize ... üüüüüüüüü[/QUOTE]
ilk fırsatta lönk acalım o zaman ahali....selcuklu cortlamış....he he he
-
[quote=QUEEN;192188]aslan sistem 20 dak..500den sattım bende..20 takke al verse alcam[/quote]
KUVIN apla;
Bu yeni avatar ve bu yeni sistem sana yaradı valla..Çok esprili ve havalı olmuşsun... eyle bi havalar filan.kom.kom
-
[quote=unlimitted;192187]he paraya atıyom da, 1200 metre menzili olan tabanca olur mu emekTarım daimi ayum cahilim ahmetim. :)))[/quote]
Silahşörüm,gıt anlayanım,izansızım cengizim...
Uzağa atacana,yakından damancıynan öldürsene diyem...:::
-
şimdi makroda dolare nin, 1.52,-1.53 hedefleri var bu birden olacak, ani olacak, bunun üstü algılamayı kalıcı bozar, çünkü dolare yükselen trendde girer, bu tam bizim hükümetin arayıpta bulamadığı durum, ımf nin kapısını aralar, ama bu süreç, bu süreçte elbette can yanar, doğru tarafta olacağız, akıllı hareket edeceğiz, 1.53 de dolarenin oyalanması gerekir, bu aynı zamanda ağanın donu tumanı çıkarıp sadece pardösüyle kaldığı yerelerdir, bundan sonra ceeee gelecektir, buradan imf adamı sıkar, bu gün sıkmassa 2 sene sonra fena sıkar, buradan imf yaparsan, iktidar olacak mualefet bile bulamasssın,.... ha, imf algılamadır, bunun için dolare çıkar, faiz çıkar, sonra yaptık bak düşüyor dedittirirsin yiyenlere, o arada haclılarda şişmiş çantaları dışarı götürürler, bu böyledir malesef üzücü ama böyledir, öyleki dışardan akıl hocası bile gelir, bir golde o atar, yarı türktür çünkü, kanı sulanmıştır, *satiim,.... böle işte, üzücü.....yani,
-
[quote=Astatin;192189]hazır 300 puan kardayken kapatsakmı yaww...ü[URL="http://www..nesye"]www..nesye[/URL] YYGDD..YYSD[/quote]
yysd ekmeğini yemeden bırakmam.:D:D
-
ulem bi arkadaşımı uyarmak için bi paritede bi formasyon çizdim. kek gibi garip bi inat uğruna 1 pip için poz almadım.
grafiğe bakan çizdiğim senaryoyu 1 saat önce değil de şimdi mevcut grafiğin üzerinden çizdim sanar. milimi milimine...
böyle olunca çok uyuz oluyorum yaw...
üwwwwwwwüüü