[quote=unlimitted;192199]belli, sen 1.200 metreden paraya sıkmamışsın. :..::..:[/quote]
Para katletmene gerenk yok. Sen ver bana. Afiyetle yerim o paraları..:D:D
Printable View
[quote=unlimitted;192199]belli, sen 1.200 metreden paraya sıkmamışsın. :..::..:[/quote]
Para katletmene gerenk yok. Sen ver bana. Afiyetle yerim o paraları..:D:D
uzaktan büyük bir dalga geliyor sahile herkez bir yere tutunsun
Kocaoğlana ihanet ediyorum ama kızmaz inşallah.üüüOnun gazabı fena oluyor.
herkes kısamı şimdi .. üvvvvv ...
Arkadaşlar bir el atın araba yolda kaldı el birliği ile ittirelim şunu Aşağı veya yukarı fark etmez gitsin de ne yöne giderse gitsin Hamam ...müğü gibi yapıtı kaldı
[quote=selçuklu;192212]herkes kısamı şimdi .. üvvvvv ...[/quote]
ı ıh...;)
5dk MPPBSSS...huha....Breakout sistemi, terminatör gibi hatalı sinyal öldürmeye devam ediyor
[IMG]http://i45.tinypic.com/iv8yex.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;192212]herkes kısamı şimdi .. üvvvvv ...[/quote]
aaaa.hakkaten yaa..hemen hemen herkes..üwww
68,30'dan azıcık uzun... 67,70 stoploss
[QUOTE=Kennym;192202]275 lonk benim poz :) bence flat kal :)) long tarafını tutan ters ındıkator daha guclu terslıkte :P
ben selcuklu patrondan umutluyum yapıyosa vardır bı bıldıgı :) benımkusu tamamen ky hisleri :)[/QUOTE]
kennym ...pala aslında sana para veriyor emme sen ne zaman parayı alacagını bilmiyorsun....sorun orada....birde panik senin sorunun....al mesala dün ne yaptım ben.. 200 den long actım deelmi....düştü gitti 67700 e....kılımı kıpırdattımmı yok....bugün paramı kodum cebime....sen olsan eyvah deyip hemen kapatırdın....coğunlukla böyle yapanlardan para kazanıyor bu deyyus....
Vay canına... Ne kadar uyuz bir seans olmuş... İyi ki seyretmemişim... Dünden gelen long'lar kar ile stoplamış...
Bakar bakmaz ilk gördüğüm şey henüz sabah gap'ini kapatmamış olması... Tecrübem diyor ki gap'ini kapatmayan piyasa ilk fırsatta ters yönde coşar...
Spot açılınca göçmezse tekrar long'larım...
Breakout göre daytrade yapıyoruz Asti.