sevgili astatin şunu bi açıklasana bakem.hatalı sinyali nasıl öldürüyo ekranın çok karışık gözüküyo burdan resim küçük diye.biraz specific detail please brooo:)
Printable View
sevgili astatin şunu bi açıklasana bakem.hatalı sinyali nasıl öldürüyo ekranın çok karışık gözüküyo burdan resim küçük diye.biraz specific detail please brooo:)
[QUOTE=halojen;192217]68,30'dan azıcık uzun... 67,70 stoploss[/QUOTE]
teprik ederim .. histemim alda .. sistemm satta .pozum kısa. sistem ala geçtiğinde histemde al sinyalini sürdürürse bende uzayacam ... 375 üstü falan sistem ala geçer gibi .. :o:o:o
[QUOTE=eksper;192218]kennym ...pala aslında sana para veriyor emme sen ne zaman parayı alacagını bilmiyorsun....sorun orada....birde panik senin sorunun....al mesala dün ne yaptım ben.. 200 den long actım deelmi....düştü gitti 67700 e....kılımı kıpırdattımmı yok....bugün paramı kodum cebime....sen olsan eyvah deyip hemen kapatırdın....coğunlukla böyle yapanlardan para kazanıyor bu deyyus....[/QUOTE]
sabah 1 haberle -1000 gap yeseydin nolucaktı peki? 200den longların 500puan terste bekleyip bide gapa giriyo.seninkide sakat geldi bana eğer böyle yaptıysan.ama kennymde panik atak var evet bende gözlemledim onu no offense kennym:)
[QUOTE=eksper;192218]kennym ...pala aslında sana para veriyor emme sen ne zaman parayı alacagını bilmiyorsun....sorun orada....birde panik senin sorunun....al mesala dün ne yaptım ben.. 200 den long actım deelmi....düştü gitti 67700 e....kılımı kıpırdattımmı yok....bugün paramı kodum cebime....sen olsan eyvah deyip hemen kapatırdın....coğunlukla böyle yapanlardan para kazanıyor bu deyyus....[/QUOTE]
çok haklısın , hem panik hem de maymun iştahlıyım :) guvenerek actıgım pozda bile ısrarcı olamıyorum maalesef.. sistem bu yuzden benim gibi biri için kesinlikle gerekli.. en azından poza giriş ve zararlı çıkışı ona göre yapmalıyım..
üvvv 275 uzunlarım istop oldu... piuvvvvv
pela namıssız pela :)
Gordugum kadarıylan en ustlar bilem uzunluyır..Ama gulayla biz beton doktuk:))
Diğer forumlardada boğalar..Çitle cevirin hepsini..Kilo 57000 lira :)
Çalın kasap havasını..
APSD De manyaklaştı..bekliyelim.
[quote=Larossıan;192220]Breakout göre daytrade yapıyoruz Asti.[/quote]
Hayırlı olsun hamuduynan götür laros patros...ben başka amaölar için kullanıyorum..ezyusi
Dün dönüşte 1100 puan daha yakaladı breakout , fakat ne işse aynı sinyalleri matrikste vermiyor sadece metastockta veriyor.
[QUOTE=Kennym;192226]çok haklısın , hem panik hem de maymun iştahlıyım :) guvenerek actıgım pozda bile ısrarcı olamıyorum maalesef.. sistem bu yuzden benim gibi biri için kesinlikle gerekli.. en azından poza giriş ve zararlı çıkışı ona göre yapmalıyım..[/QUOTE]
ha şunu bileydin.astatin neder: en dandik sistem en kral Histemden fazla puan yaparki yüzde yüz katıksız katılıyorum.metastock un içindeki herhangi bir sistemi kullan senden fazla puan yapar.acilen sisteme dön arkadaşım yoksa sana .boks.
spot açılınca küskü şenliği bekliyorum .. üvvvv
[QUOTE=Rooks;192224]sabah 1 haberle -1000 gap yeseydin nolucaktı peki? 200den longların 500puan terste bekleyip bide gapa giriyo.seninkide sakat geldi bana eğer böyle yaptıysan.ama kennymde panik atak var evet bende gözlemledim onu no offense kennym:)[/QUOTE]
işte bu bahsettin olaydan ötürü panik oluyor zaten.....dahada terse düşersen altan tekrar vur....mutlaka ama mutlaka parayı almadan poz kapatılmaz borsada....bunu unutun.....ancak bunu slow lar yapabilir ve sinirlerin alınmış olması gerekir.....don`t panik kennym....
[QUOTE=selçuklu;192232]spot açılınca küskü şenliği bekliyorum .. üvvvv[/QUOTE]
aynen. tam seans arasına girerken sinyaller geldi sistemlere ama işlevini göremedi.2. seans ilkinden çok daha hareketli olucak bence bmc