bugün yarın artık 68bin altına inmemesi gerekir.. yoksa uzar bu yatay meselesi..
Printable View
bugün yarın artık 68bin altına inmemesi gerekir.. yoksa uzar bu yatay meselesi..
[QUOTE=eksper;192233]işte bu bahsettin olaydan ötürü panik oluyor zaten.....dahada terse düşersen altan tekrar vur....mutlaka ama mutlaka parayı almadan poz kapatılmaz borsada....bunu unutun.....ancak bunu slow lar yapabilir ve sinirlerin alınmış olması gerekir.....don`t panik kennym....[/QUOTE]
değişik bir strateji.bence voba uygun bir strateji diil gibi geldi yani şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın tabiki.vob sakat piyasa dahada alttan vura vura bi bakmışın en alttasın.yani 1 günde 5bin puan düşüş olabilen bir piyasa bu.
bakınız 30 ekim 2009....
Ben yokken gelen haberlere bakıyorum da şöyle bir haber geçmiş:
IMF/LIPSKY:"GORUSMELER COK FAYDALI VE VERIMLI GECIYOR"
Benim tanıdığım Pala bu haberi 10 saniye içinde +5.000 puan yapıp 10 saniye sonra da -7.000 puan yaparak karşılardı... Pala yaşlanıyor mu ne... Eski refleksleri kalmadı galiba.... :)
[quote=Kennym;192226]çok haklısın , hem panik hem de maymun iştahlıyım :) guvenerek actıgım pozda bile ısrarcı olamıyorum maalesef.. sistem bu yuzden benim gibi biri için kesinlikle gerekli.. en azından poza giriş ve zararlı çıkışı ona göre yapmalıyım..[/quote]
pozisyona girme sebebin pozisyondan çıkarken hala aynı konumdaysa, neden pozisyon kapatıyorsun ki?
ha sebepsiz poza giriyorsan onu bilemem tabii ki...
bugün palanın niyetini anlayabilen var mı..:confused:
[QUOTE=Rooks;192236]değişik bir strateji.bence voba uygun bir strateji diil gibi geldi yani şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın tabiki.vob sakat piyasa dahada alttan vura vura bi bakmışın en alttasın.yani 1 günde 5bin puan düşüş olabilen bir piyasa bu.
bakınız 30 ekim 2009....[/QUOTE]
o bir günün hesabını kafanda devamlı tutarsan işin cok zor.....
[quote=eksper;192233]işte bu bahsettin olaydan ötürü panik oluyor zaten.....dahada terse düşersen altan tekrar vur....mutlaka ama mutlaka parayı almadan poz kapatılmaz borsada....bunu unutun.....ancak bunu slow lar yapabilir ve sinirlerin alınmış olması gerekir.....don`t panik kennym....[/quote]
Aynı bu taktiği uygulayan bir arkadaşım 2009 içinde iki kez hesabını sıfırladı... Bu taktik yatay piyasada geçerli olabilir. Yatay piyasada tam en tepeden long, tam en dipten short açılmadıkça eninde sonunda fiyat gelip sizi kara geçirir. Ama trend zamanı iflas edersiniz.
Geçen yıl Mart'da açtığınız short'ları Ağustos'a kadar elde tuttuğunuzu düşünün....
yaf böyle saçma piyasa olurmu ueheuh biraz once satıs baskısı yapıp emır patlatıyola sımdı kapısıyo resmen ... üvvv de üvvvv üvvv de üvvvv
namıssız aga sen haksızsın senı kınıyorum ve sana laflar hazırladım :)
ueheuhe
la bidaha nasıl gircem ben lönk :D
[quote=Cerphin;192239]bugün palanın niyetini anlayabilen var mı..:confused:[/quote]
şimdilik aşağı düşünüyor niyet değiştirirse söylerim.:D
Bir kere de ben yazayim: YYLD:)
Ama stopum artik cok yakin! Aninda satarim:)
[quote=Larossıan;192243]şimdilik aşağı düşünüyor niyet değiştirirse söylerim.:D[/quote]
aşağılık palayada zaten aşağı düşünmek yakışır :D:D:D
Sazan SW portföydeki kısaları fiyat 68.05'i görüyorsa kapatacaktır.
Stop loss breakeven'a konmuştur.