-
[QUOTE=selçuklu;192259]vob hayatımdaki en iğrenç gün diyebilirim .. vay a* ..[/QUOTE]
üüü
Ama "Selcuklu Histem"in normal bir gündeki performansi bile bence bugünü artida kapattirir... Uzun zamandir okuyorum burayi, bence icimizdeki en iyi birkac histem traderdan birisin...
-
[QUOTE=selçuklu;192259]vob hayatımdaki en iğrenç gün diyebilirim .. vay a* ..[/QUOTE]
selcuki demiştim demek istemiyorummm..........bugun cok ters gördüm seni cok....
-
[QUOTE=Strategist;192266]Şu kırmızı çizginin üzerine atarsa short'da beklemek tehlikeli olabilir gibime geliyor...[/QUOTE]
68.800 direnci geçilirse 70.000 e vurabiliriz işte.. hatta elini çabuk tutarsa bugüne bile yetiştirebilir pala..:::
-
[quote=thracian;192271]üüü
Ama "Selcuklu Histem"in normal bir gündeki performansi bile bence bugünü artida kapattirir... Uzun zamandir okuyorum burayi, bence icimizdeki en iyi birkac histem traderdan birisin...[/quote]
Selçuklu patron gibi histemim olsun, 10 trilyon borcum olsun... :)
-
69bin o.v. direnç geçilirse hareket hız kazanabilir...
-
[QUOTE=Rooks;192262]68650nin üstüne kadar longlara güvenmem.68000 in altıda kadarshortlara güvenmem.arası gri bölge gibi duranzi[/QUOTE]
eveeet 650 kırıldı.merakla bekliyorum bir flatos olarak...
-
iş 6.75 aranti 6.45 garanti işi yakalarsa zirvelerden zirve beğenelim.akkız da boş durmaz tabi bu arada
-
[QUOTE=unlimitted;192254]ben. :D
dünkü kısacıları uyuşturdu...
[COLOR="Red"]bugün de bol miktarda taze kısacı düştü eline[/COLOR].:rolleyes:[/QUOTE]
.brv.brv.brv
-
yatacak yerin yok pala... allahtan erken uyandık da 400 den uzadık..
-
imf kırbacı patladı yine, mikrofon tutmaları yeterli,
-
hadi geçmiş olsun 800 gitti long devam
-
[QUOTE=Cerphin;192269]evet sayın seyirciler, pala 70.000 e yöneldi.. vazgeçmezse tabi..:..:.dng[/QUOTE]
75000 olsun apla .. emergency please .. ::::::