EFG deLLamaları tv lere çıkıp satıyoruz diyor ama paso alıyor.... çok uyanık bunlar şimdi değilmi...?
Printable View
EFG deLLamaları tv lere çıkıp satıyoruz diyor ama paso alıyor.... çok uyanık bunlar şimdi değilmi...?
Şu imf den artık kusmak geldi, lanet olsun artık olacaksa olsun olmayacaksa olmasın... Tam bir yıldır imf ile yatıp imf ile kalkıyoruz...
250-300'lerden long'layanlar kar satışına geçti... Bunları fazla düşmeden absorbe edebilirse önü açık...
[quote=Cerphin;192280]yatacak yerin yok pala... allahtan erken uyandık da 400 den uzadık..[/quote]
tam soracaktım inşallah uyanıp katılmışsındır diye...brv
benim dip işi tamam...
zirve işi bu kadar kolay olmayacak gibime geliyor. .boks.
Bence 850`nin üzerine gecip orada kalabilirsek, 69700 hedef olur...
Off bu Matriks gene yavasladi hizli hareketlerle! Oysa sadece iki graf ve bir sistem var su anda!:(
775-675 shotr,.......lipskinin mikrofonu soğuyana kadar, bunlar adama bildiğini unuttururlar valla,
68600 altına kalıcı gelirsek mikrofon lipskiye........aksi bize,.....
Credit shov devam ediyor dikkatli olmak lazım efg den daha tehlikeli olduğu bilinir geçmiş yıllarda:)
way**...laynn yarım saat yemeğe gittim geldim..bu ne leeeeeeeyyyymmmmmmm...kaldı kısalar elde...way**
Ben de istemiyorum, Pala'ya, manipulasyona vs. inanmayı ama adamlar sabahtan beri eksi makas ile çaktırmadan dünkü kapanışa göre +1.000 puan koydular...
725-750 flat...
Ancak 900`lerin üzerine cikarsa tekrar alacagim...
kapanış tahminim 72,575 kayıda geçsin ...