-
[QUOTE=eksper;192264]bak ne oldu kennym...pala sana aslında parayı verdi sen gene panik yapıp alamadın parayı....hadi şimdi ac uzunuda göreyim...bu sana bir ders daha olsun....[/QUOTE]
yav hocam benım sorunum stopp loss denen illet.. gerci illet mi buyuk bi garantimi o konuda kesın konusmak ıstemıyorum.. yanı stopploss etsen bi turlu etmesen bi turlu..
bu emırı ılk kez sartlı gırdım .. 275 long eger fıyat 200 ü görürse 225 ten satıs verdedim.. nitekim 5 saniyede patlatıp assa yukarı assa yukarı yapıp o bolgeyı temızlemısler bızım emırde arada stopp oldu işte..
e şimdi stopp loss yapmasamda düşseydi bu sefer de vay efendim pozda ısrar etmemek lazım filan :))
sanırım tek gerceklık var bu durumda para kaybetme de ne yaparsan yap :) ister 5 ay elinde tut istersen 15 saniyede sat :))
-
:))saalam bi sürpriz var gibi...
-
[quote=last trader;192293]Credit shov devam ediyor dikkatli olmak lazım efg den daha tehlikeli olduğu bilinir geçmiş yıllarda:)[/quote]
harfler önemsiz...
önemli olan ekip...
mesela son zamanlarda çok agresif işlemler yapan yapı kredi, 5 senedir işi bilmiyordu da birden 6 ay önce trink diye mi öğrendi işi, bu kadar agresif alım satım yapıp, doğru yönde 500 puanda 4.000 kontrat çevirebiliyor?
düşünmek lazım...tarzları dikkatli izlemek lazım...:)
-
[quote=Astatin;192294]way**...laynn yarım saat yemeğe gittim geldim..bu ne leeeeeeeyyyymmmmmmm...kaldı kısalar elde...way**[/quote]
Zihisteme UYYYY :::
-
dün gece söyle uyardı.....
[quote=XTRADERX ;192292]
68800 ustune atıp kalabılır ıse saat 13,15 ile 15,30 arasındakı hareketler son derece onemlı olucaktır AYI/BOĞA savası perde 2
yarın olası kotu durumda 67800-500 ün altına sarkılması endıse verıcı olabılır ama [B]korelasyonlu stratejımıze [/B]gore u100 de 53367 tuttugu surece [COLOR=blue]tedbırlı tut[/COLOR] devam edecektır
yukarıda yazdıgım 13,15/15,30 süresi bıttıgınde 69200 üstünde olan bır vob buyuk sort yakma/[I]yutma[/I] hamlesı yapabılır........
13,15/15,30 saatlerıne 68200/68800 arasında gırıcek olur ıse o zaman dowu gormek ısteyeceklerdır....[/quote]
-
full flat. iş güç. seans sonu bakçem duruma. hayırlı seanslar dilerim.
-
[quote=zozo;192126]ve sistem alış baskısına dayanamayarak ala geçmiştir, nalıncı keseri teyit vermiştir hayırlısı olsun[/quote]
flat sistem alda hala ama ben izleyemiyorum cümleten bol kazançlar... ralli kokusu var :)
-
yav hakketten bizim palanın corta gıcıgı var......şaka felan degil......gün ici palanın azıttıgı noktayı yakalar isen cort para yapıyo yokza zor....
-
VOB 20 dk
Eğer büyük resim bu sayım ise, hedef kilometrelerce yukarıda. (1 km = 1000 puan :..:)
(Yada hepsi görkemli bir tuzak)
Bu noktadan sonra dönüp (ii) ile gösterilen noktanın altına gidersek sayım iptal olur.
Not : İkinci alternatif de (1) yerine A ve (2) yerine B diye saymak. Bu durumda yükseliş hedefi, 0-(1) mesafesi kadar (2) ile gösterilen noktadan yükselişe eşit olur.
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4708/vobsystemn.png[/IMG]
-
Nunu nerde yaw...bugün hiç ortalıkta görünmedi?
-
Ne oldu yawf, haber mi geldide yukarı gitti:) siesta sonrası dünkü flat seviyenin 1000 puan üstünden short giydim, iyimi ettim kötümü bilmiyom, hiçbişeyden haberim yok, saygılar.
-
spot 30 da 69.200 geçilemedikçe hala bu çıkışa düzeltme olarak bakarım ben.. ama spotta orası geçilirse 70.000 kesmez bunları...