-
[QUOTE=eksper;192306]yav hakketten bizim palanın corta gıcıgı var......şaka felan degil......gün ici palanın azıttıgı noktayı yakalar isen cort para yapıyo yokza zor....[/QUOTE]
palanın cozuttugu noktayı 69500 olarak belirledim....gel deyus bekliyorum .......
-
68750'den 1/4 kısa.. :(
Maksat uzunculara destek olsun.. :D :..:
-
işbankın %4, garantının %2.5 yukselmesine akbank turkcell ve THYOA eşlik ederse soluğu 72 de alırız... ki bu çok kimsenın canını yakar... canı yananlardan olmamak dileği ile.....
-
kontrat sayısını azaltıp alsata döndüm .. 775 kısa 700 long .. çok yazamam .. full al sat .. a* ..:o:o.boks..boks..boks..boks.
-
marto abimle benmi kısayız şimdi...
-
Hepsini anlıyorum da şu eksi makasın sırrını çözemedim....
-
Endeks 100 için tekrar 54000 altına sarkması şeklinde bir beklentim var, ne kadar zamanda gerçekleşir bilmem, kısaların stop yeresini henüz belirleyemedim, ama bugün yatay hareket olursa eğer, vobda akşama kapanışı 68600 üzerinde yapmaya çalışacaklar gibi bir intiba edindim, saygılar.
-
Günlük grafiklerde standart bolinger band daraldı:) hayırlı olsun, hareket yakın demekki? ama hangi yöne hareket?
-
68950 e dikkat asıl, spot vadelinin uzerinde hareket edıyor normalde fark 300 puandı ort vadeli uzerindeydi, belki voba bu seviyenin uzerinde ekstra sert alım yapablrler buda 69250 - 350 gibi rakamlardan satıs yer diye dusunuyorum..
-
[quote=Astatin;192315]marto abimle benmi kısayız şimdi...[/quote]
69000'ü geçsin ilave yapıcam a* :..:
-
[QUOTE=Strategist;192316]Hepsini anlıyorum da şu eksi makasın sırrını çözemedim....[/QUOTE]
Bugün sabahtan beri teorik fiyatin altindayiz. Farkin 500-600 puana kadar ciktigi da oldu. Böyle zamanlarda -benim gözlemim- gün sonunda veya ertesi sabah acilista farki azaltiyorlar...
Bu arada ben 68900`dan longlarin kücük bir kismini aldim, diger kismi da yukarida belli yerlerde bekliyor...
-
Durup durup alıyorlar... Eksi makasla da birleşince mümkün olduğu kadar çok insanı short'latarak yükselmeye çalışıyorlar gibi bir kanaat oluştu bende...