alıolar...tenik alda..temel alda..kaatlara da geldiler,onlar da alda...yan taraftaki çaycı teyze bile alda...
Printable View
alıolar...tenik alda..temel alda..kaatlara da geldiler,onlar da alda...yan taraftaki çaycı teyze bile alda...
900 kısa devam şimdilik .. son poz ..
piyasa çökerse,o teyzeyi ters indikatör ilan etcem...
[quote=ATHLON;192338]alıolar...tenik alda..temel alda..kaatlara da geldiler,onlar da alda...yan taraftaki çaycı teyze bile alda...[/quote]
Çaycı teyze bile long'a geçtiyse acilen malı mülkü satıp herşeyimizle short'layalım... :)
Piyasalar garibanlar girmeye başladığında aniden ters yöne gider... :(
NU cu geldi hanım...kalan son renk pempeydi..ehuhuuu..umut fakirn ekmeği
[IMG]http://i48.tinypic.com/16adz0p.jpg[/IMG]
[quote=Strategist;192341]Çaycı teyze bile long'a geçtiyse acilen malı mülkü satıp herşeyimizle short'layalım... :)
Piyasalar garibanlar girmeye başladığında aniden ters yöne gider... :([/quote]
keşke o teyze gibi basit görse herkes ya...kadın fırça çekiyo..evladım kaç aydır yükseliyo iyi kazanmıssınızdır maşallah diyo.biz de he he dioruz..:))
Cortlamayanlar için son bilet 68850 den geciyor, sonra duymadım demeyin :))
on the road .. coming soon i think .. üvvvv .
[quote=Cerphin;192255]pala niyet değiştirdi galiba..:::[/quote]
yok daha niyeti aynı.:..:yukarı çekmese kime verecek malı acelem yok bekliyorum daha.
[quote=BOSNALI;192344]Cortlamayanlar için son bilet 68850 den geciyor, sonra duymadım demeyin :))[/quote]
dejavu mu olcek yani dünü gene mi yaşıycaz diyosun üüüvvv:::
[quote=ATHLON;192343]keşke o teyze gibi basit görse herkes ya...kadın fırça çekiyo..evladım kaç aydır yükseliyo iyi kazanmıssınızdır maşallah diyo.biz de he he dioruz..:))[/quote]
Haklısın abi.. Günlük grafikte 2 basit hareketli ortalama kesiştirip piramitleyerek gitseydik 2008 ve 2009'da Sabancı'lara rakip servet yapardık... :)
Olayı çok karmaşıklaştırıyoruz, sonra basit yöntemlerle elde edilebilecek karın %25'ini bile elde edemiyoruz....
Balkon yapıp macro yapıyım biraz,.....