-
[QUOTE=haguan;14992]60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
49600 uzerinde kalabildigimiz surece 50125 in denenmesi gerekiyor.
Kısa vadede sistematk acıdan pozitiflik suruyor.
Günlüklerdeki bozukluk 50900 altında durdugumuz surece surecektir.
Diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Eyvallah üstad.
-
[QUOTE=haguan;14992]60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
Eyvallah üstad.
-
-
-
kısa vadede 49.000 den dün al vermişti...ama[COLOR="Blue"] daha uzun vadede [/COLOR]sistem cuma 49.200 den beri al dayız..anlayacagınız arkaya yaslandım...
-
kısa vadede 49.000 den dün al vermişti...ama[COLOR="Blue"] daha uzun vadede [/COLOR]sistem cuma 49.200 den beri al dayız..anlayacagınız arkaya yaslandım...
-
daxın artmamış hali bu beyler...!dikkatinizi çekerim
-
daxın artmamış hali bu beyler...!dikkatinizi çekerim
-
[QUOTE=abka;14995]kısa vadede 49.000 den dün al vermişti...ama[COLOR="Blue"] daha uzun vadede [/COLOR]sistem cuma 49.200 den beri al dayız..anlayacagınız arkaya yaslandım...[/QUOTE]
sn.abka tebrikler.inşallah benim de arkaya yaslanacağım günler gelecek.Kazanç oluşunca satma isteğim yüzünden poz.çok erken çıkıyorum.
-
[QUOTE=abka;14995]kısa vadede 49.000 den dün al vermişti...ama[COLOR="Blue"] daha uzun vadede [/COLOR]sistem cuma 49.200 den beri al dayız..anlayacagınız arkaya yaslandım...[/QUOTE]
sn.abka tebrikler.inşallah benim de arkaya yaslanacağım günler gelecek.Kazanç oluşunca satma isteğim yüzünden poz.çok erken çıkıyorum.
-
[QUOTE=Ardasu;14997]sn.abka tebrikler.inşallah benim de arkaya yaslanacağım günler gelecek.Kazanç oluşunca satma isteğim yüzünden poz.çok erken çıkıyorum.[/QUOTE]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...
-
[QUOTE=Ardasu;14997]sn.abka tebrikler.inşallah benim de arkaya yaslanacağım günler gelecek.Kazanç oluşunca satma isteğim yüzünden poz.çok erken çıkıyorum.[/QUOTE]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...
-
[QUOTE=follow;14988]dikkat edin yazilariniz okunuyor olabilir :D:D[/QUOTE] telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))
-
[QUOTE=follow;14988]dikkat edin yazilariniz okunuyor olabilir :D:D[/QUOTE] telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))
-
sistem al vermeye devam ediyor. ikinci guclu bir cikis bekliyorum.:)
-
sistem al vermeye devam ediyor. ikinci guclu bir cikis bekliyorum.:)
-
[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
harika...:)
-
[QUOTE=abka;15000]telekulak diyorsun yani...demirelin dediği gibi''dinliyorlarsa ,bari duyduklarından birşeyler ögrenebiliyorlar mı'':)))[/QUOTE]
harika...:)
-
[quote=teo;14991]Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...[/quote]
Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...
-
[quote=teo;14991]Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...[/quote]
Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...
-
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım
geçen bir hafta derinlikli programda derinlik çıkmaz oldu tahta falan bakamadım
o bir hafta biraz kazandım
geçen düzeldi bir haftada kazandığımın 2 katını kaybettim
bu derinlik benim gibiler için tam bir tuzak
-
[QUOTE=abka;14998]tşkler..ama burası borsa ...her şey mümkündür..karşımızda analitik düşünen ,zeki,oyun teorisini bilen py. var..bazen tuzaklarına düşmemiz kaçınılmazdır...[/QUOTE]
arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım
geçen bir hafta derinlikli programda derinlik çıkmaz oldu tahta falan bakamadım
o bir hafta biraz kazandım
geçen düzeldi bir haftada kazandığımın 2 katını kaybettim
bu derinlik benim gibiler için tam bir tuzak
-
Bu gun endeks en yukseginden kapatacak.
-
Bu gun endeks en yukseginden kapatacak.
-
Dax'ın domuzluğu üzerinde bugün...
-
Dax'ın domuzluğu üzerinde bugün...
-
Katılıyorum. Asla derinlik izlemem. Son iki gündende anlaşılacağı gibi sadece VOB u izlemek gerek. Şura böyle bura şöyle , anlamsız kaçıyor. VOB ne derse o.
-
Katılıyorum. Asla derinlik izlemem. Son iki gündende anlaşılacağı gibi sadece VOB u izlemek gerek. Şura böyle bura şöyle , anlamsız kaçıyor. VOB ne derse o.
-
49950 üzerinde kalabilirse 50475 bugünkü son direnç olabilir ..49950 destek .
-
49950 üzerinde kalabilirse 50475 bugünkü son direnç olabilir ..49950 destek .
-
[QUOTE=shibumi;15004]Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...[/QUOTE]
iyi gunler..
sn shibudami. cok iyi zaman analizi yapabilen biri olarak onemli gordugunuz yaklasik tarihler verebilirmisiniz.tabi yapilmis hazir bir zaman analiziniz varsa.
syg
-
[QUOTE=shibumi;15004]Enterasan yaklaşımlarınızı ilgiyle izliyorum...
Özellikle psikolojik açmazlara yönelik olanları...[/QUOTE]
iyi gunler..
sn shibudami. cok iyi zaman analizi yapabilen biri olarak onemli gordugunuz yaklasik tarihler verebilirmisiniz.tabi yapilmis hazir bir zaman analiziniz varsa.
syg
-
sayin abka bu 2 yorumu arka arkaya gondermissiniz :)aslina bakarsaniz daha oncede yazdim 1 tane py olduguna inanmiyorum yalnizca buyuk oyuncular var ve bizdende zeki degiller yalnizca parasal acidan gucluler o kadar.Dinlemeye gelince ky gibi dusunmeye basladiklarinda isleri kolaylasir diyorum.
-
sayin abka bu 2 yorumu arka arkaya gondermissiniz :)aslina bakarsaniz daha oncede yazdim 1 tane py olduguna inanmiyorum yalnizca buyuk oyuncular var ve bizdende zeki degiller yalnizca parasal acidan gucluler o kadar.Dinlemeye gelince ky gibi dusunmeye basladiklarinda isleri kolaylasir diyorum.
-
sevgli haguan 50100 den verdim gitti önümü görim teşk
-
sevgli haguan 50100 den verdim gitti önümü görim teşk
-
-
-
[quote=toprak;15012]iyi gunler..
syg[/quote]
Sanırım başka nickli bir forum katılımcısıyla karıştırdınız.
Yanılmıyorsam "sidabumi" nickli bir arkadaş daha vardı.
Kendi adıma hisse.net in kuruluşundan beri varım ama son 5 yıldır neredeyse hiç yazmadım oraya da...
Kişisel çalışmalarımda dışarıya kapalı küçük bir mail grubu hariç hiçbir yerde yayınlanmıyor.
Size bol kazançlar.
Kolay gelsin.
-
[quote=toprak;15012]iyi gunler..
syg[/quote]
Sanırım başka nickli bir forum katılımcısıyla karıştırdınız.
Yanılmıyorsam "sidabumi" nickli bir arkadaş daha vardı.
Kendi adıma hisse.net in kuruluşundan beri varım ama son 5 yıldır neredeyse hiç yazmadım oraya da...
Kişisel çalışmalarımda dışarıya kapalı küçük bir mail grubu hariç hiçbir yerde yayınlanmıyor.
Size bol kazançlar.
Kolay gelsin.