dow-son-durum
dax-son-durum
Printable View
dow-son-durum
dax-son-durum
dow-son-durum
dax-son-durum
60 dklık dj future son durumu
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/7499/dj60cu2.png[/IMG]
60 dklık dj future son durumu
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/7499/dj60cu2.png[/IMG]
Haziran vadede kısa vadeli sistematik acıdan pozitif kapadık ve 45525 seviyesinin üzerinde olmamız umut vaadediyor.
Ağustos vadede de durum aynı
Kısa vadede sistematik açıdan pozitif
ama
Günlük bazda negatiflik hala sürüyor.
Haziran vadede kısa vadeli sistematik acıdan pozitif kapadık ve 45525 seviyesinin üzerinde olmamız umut vaadediyor.
Ağustos vadede de durum aynı
Kısa vadede sistematik açıdan pozitif
ama
Günlük bazda negatiflik hala sürüyor.
[B]Günaydın, bol kazançlar..[/B]
[B]Günaydın, bol kazançlar..[/B]
[QUOTE=vobbook;19498][B]Günaydın, bol kazançlar..[/B][/QUOTE]
gunaydın artık stop olmasak :( bovespa tınlamadı
[QUOTE=vobbook;19498][B]Günaydın, bol kazançlar..[/B][/QUOTE]
gunaydın artık stop olmasak :( bovespa tınlamadı
45500 direnci kırıldı. Yessssss.....dng
45500 direnci kırıldı. Yessssss.....dng
[QUOTE=Vob Tüccarı;19499]gunaydın artık stop olmasak :( bovespa tınlamadı[/QUOTE]
[B]:( Trend zamanı geldiğinde uzun bir süre stop olmayacaz inşallah...
Dün 350 den açtığım longları kapatıp 275 ten shorta geçtim...[/B]
[QUOTE=Vob Tüccarı;19499]gunaydın artık stop olmasak :( bovespa tınlamadı[/QUOTE]
[B]:( Trend zamanı geldiğinde uzun bir süre stop olmayacaz inşallah...
Dün 350 den açtığım longları kapatıp 275 ten shorta geçtim...[/B]
geceye flat girmiştim dün akşam longları kapatıp, fed acıklaması nedeniyle
şimdi 45300den longladım
geceye flat girmiştim dün akşam longları kapatıp, fed acıklaması nedeniyle
şimdi 45300den longladım
tahvil 22.04
tahvil 22.04
vob tam bir bağımlılık:confused:
yoğun iş temposuna ragmen dayanamayıp dun short actım ortalama 45400
piyasayı fazla ızleyemıyorum, umarım fazla zarar yazmayız :)
vob tam bir bağımlılık:confused:
yoğun iş temposuna ragmen dayanamayıp dun short actım ortalama 45400
piyasayı fazla ızleyemıyorum, umarım fazla zarar yazmayız :)
piyasalar tam bir cinnet içinde... mayıs başından beri düşüyoruz... söylenecek fazla söz yok...bu ortamda ne trade edilir, ne de piyasa takibi yapılır... alıcı kalmadı artık, muhtemelen kendi alışlarına basıyorlar malı....
ben böyle şey görmedim...anormallik had safhada... yorumlamaya,anlamaya çalışmak boşuna ...
piyasalar tam bir cinnet içinde... mayıs başından beri düşüyoruz... söylenecek fazla söz yok...bu ortamda ne trade edilir, ne de piyasa takibi yapılır... alıcı kalmadı artık, muhtemelen kendi alışlarına basıyorlar malı....
ben böyle şey görmedim...anormallik had safhada... yorumlamaya,anlamaya çalışmak boşuna ...
[QUOTE=halojen;19516]piyasalar tam bir cinnet içinde... mayıs başından beri düşüyoruz... söylenecek fazla söz yok...bu ortamda ne trade edilir, ne de piyasa takibi yapılır... alıcı kalmadı artık, muhtemelen kendi alışlarına basıyorlar malı....
ben böyle şey görmedim...anormallik had safhada... yorumlamaya,anlamaya çalışmak boşuna ...[/QUOTE]
simdi düzelir tamam busefer tamam diyediye hep poza giriyoruz .dng
[QUOTE=halojen;19516]piyasalar tam bir cinnet içinde... mayıs başından beri düşüyoruz... söylenecek fazla söz yok...bu ortamda ne trade edilir, ne de piyasa takibi yapılır... alıcı kalmadı artık, muhtemelen kendi alışlarına basıyorlar malı....
ben böyle şey görmedim...anormallik had safhada... yorumlamaya,anlamaya çalışmak boşuna ...[/QUOTE]
simdi düzelir tamam busefer tamam diyediye hep poza giriyoruz .dng
45125 Alti çok Sağlam Duruyor Insanin Uzunlayasi Geliyor Endeks Zayif Görünüp Vob üzerinde Kalirsa Son Dönemde Yükseliş Endeks Güçlü Görünüp Vob Altinda Seyrediyorsa Düşüş Oluyor öyle Bi Intiba Oluştu Bende
45125 Alti çok Sağlam Duruyor Insanin Uzunlayasi Geliyor Endeks Zayif Görünüp Vob üzerinde Kalirsa Son Dönemde Yükseliş Endeks Güçlü Görünüp Vob Altinda Seyrediyorsa Düşüş Oluyor öyle Bi Intiba Oluştu Bende
Bugün Gelecek Gsyh önemli Değilmiş Hep Revize Edildiğinden Pysy Fazla Etkilemicekmiş Deniyor Bu Arada 45000 E Kadar 4 Kademede 2000 Kontrat çizilecek Gibi Durmuyor ONLAR ÇİZİLMEDEN SHORTLAR RAHAT ETMEZ
Bugün Gelecek Gsyh önemli Değilmiş Hep Revize Edildiğinden Pysy Fazla Etkilemicekmiş Deniyor Bu Arada 45000 E Kadar 4 Kademede 2000 Kontrat çizilecek Gibi Durmuyor ONLAR ÇİZİLMEDEN SHORTLAR RAHAT ETMEZ
200 puan zararla longlar kapatıldı
200 puan zararla longlar kapatıldı
260 haftalık ortalama 35100 den geçiyor..15 senedir orayı kıramadık..yani anlayacagınız vob başbelasıdır..buradan her kademeden garanti longluyorum..hedef ocakta 7,00
260 haftalık ortalama 35100 den geçiyor..15 senedir orayı kıramadık..yani anlayacagınız vob başbelasıdır..buradan her kademeden garanti longluyorum..hedef ocakta 7,00
Ilk 5 Sata Geçti 3 Milyon şuan
Ilk 5 Sata Geçti 3 Milyon şuan
VAYBE YUKARIYA 30000 PUAN EN DıBıMıZE 225 PUAN KALMIş HALA SHORTTAYIZ .dng
VAYBE YUKARIYA 30000 PUAN EN DıBıMıZE 225 PUAN KALMIş HALA SHORTTAYIZ .dng
[quote=abka;19525]260 haftalık ortalama 35100 den geçiyor..15 senedir orayı kıramadık..yani anlayacagınız vob başbelasıdır..buradan her kademeden garanti longluyorum..hedef ocakta 7,00[/quote]
SN ABKA HEDEFı REVıZE ETMışSıNıZ 200 HAFTALIK 260 HAFTALIK OLLMUş:)
[quote=abka;19525]260 haftalık ortalama 35100 den geçiyor..15 senedir orayı kıramadık..yani anlayacagınız vob başbelasıdır..buradan her kademeden garanti longluyorum..hedef ocakta 7,00[/quote]
SN ABKA HEDEFı REVıZE ETMışSıNıZ 200 HAFTALIK 260 HAFTALIK OLLMUş:)
Aşaği Gidersek 44675 Uzlaşma Değişimi Heralde Yada 44700 şu Kontratlarla Ilgili Bi Haber De Yok Hala Daha Dimi Direk 450 Ytl Ye çeksinler Nerdeeee
Aşaği Gidersek 44675 Uzlaşma Değişimi Heralde Yada 44700 şu Kontratlarla Ilgili Bi Haber De Yok Hala Daha Dimi Direk 450 Ytl Ye çeksinler Nerdeeee