625 short'ları 725'den ufak zararla kapattım ve full long... 525 stop..
Printable View
625 short'ları 725'den ufak zararla kapattım ve full long... 525 stop..
625 long poz stopunu 650 yaptım .. ama yön yukrı bence ...
Strategist patron,
Bizim sözümüz söz, kıvırmak yok..Dün Söz verdiğim 1 kilo Astatin sırt ve 1 kilo selçuklu kaburgaları hangi adrese gönderelim.. (selçuklunun haberi yoktu bu pazarlıktan ama kısmet artık...hava yapmasın..gönderecği iki kaburga ..nolurki :))
600 çalıştı şimdilik, yapacak bir şey yok, kalıcı olacaktı kalmadı, bekleyecez,
-teyze
-kaave mi gene?
-yok..69.500 ü geçerse öpcem seni..
-aman git be manyak:))
bari yükselsede dolar alsak aşağıdan,
[quote=Astatin;192370]Strategist patron,
Bizim sözümüz söz, kıvırmak yok..Dün Söz verdiğim 1 kilo Astatin sırt ve 1 kilo selçuklu kaburgaları hangi adrese gönderelim.. (selçuklunun haberi yoktu bu pazarlıktan ama kısmet artık...hava yapmasın..gönderecği iki kaburga ..nolurki :))[/quote]
Et sende kalsın büyük patron... Geçen verdiğin iki bant arasında gelen sinyalleri almama gibi 2-3 tüyo daha versen işi çözecem... :)
O tüyo ve sonra Sazan abinin verdiği ipucu olaya bakışımı değiştirdi.. Hafta sonu çok sistem çalışması yapacağım.. Parametrelerini Boll bandı açıklığı ve ATR'ye göre sürekli kendi değiştiren bir sistem tasarlama fikri oluştu kafamda... Bu hafta sonu evden çıkmam artık... :..:
mesajlarınıza teşekkür edermiyorum ..kusura bakmayın artık .. güçlü histem oluştu .. kullanalım herzaman olmuyor böyle .. a* ..:o:o:o:o
ralli on the vay olabilir, indikler düzeldi, sonuç 600 altında short yapılabilir, 600 üstünde long tutmaya devam, yeni long poz için son 45 dakika, ivmelenme olabilir,
içimden bir his artık bu işin sonunun çok yakın olduğunu söylüyor.
bant içi debelenmesi... üst sınır 69bin.
[IMG]http://i48.tinypic.com/4kthqx.jpg[/IMG]
875 flat 900 kısa .. yakın istop ...