DOW un erken düşmesi iyi değildür der eski ayular..üwww
Printable View
DOW un erken düşmesi iyi değildür der eski ayular..üwww
komplo üç kağıt, çete, her yolu deniyorlar, ne tatlı paraları varmış,...
SOn derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve patavatsız bir düşüş istiyorum VOB da...67200 falan çok havalı olur
[quote=QUEEN;192413]tüü..seni future gibi..yalancııı..[/quote]
onun işi bu gı...bütün dünyaya yalan dimek...kandırıkçıların en önde gideni fdow dur...:::
Hacıyatmaz vob:) düş düşmem, çık çıkmam, eeee?
Selçuklu çözdü en sonunda:) yakın istop short 300 puana kapan long, ordan tekrar 300 kap terse yat hoop güm, valla bravo, teprik ederim seni selçuklum:).
flat müsterih deyilim, dolara havale ettim onları,
68.775 kalkarsa hiçbir şortun müsterih olmaması gerekir...
henüz ne 5 ne de 15 lik sistemin sat vermediğini söylüyorum kendime
[QUOTE=Strategist;192322]Durup durup alıyorlar... Eksi makasla da birleşince mümkün olduğu kadar çok insanı short'latarak yükselmeye çalışıyorlar gibi bir kanaat oluştu bende...[/QUOTE]
bana tam tersi geldi hocam asıl alım yapmadıkları ustune satım yaptıkları için bu eksi makas ortaya cıktı gibi geliyor.. hatta o kadar cok satıs yapıyolar ki eksi makasın cazibesiyle spottaki yukselıs dolayısıyla longcu bulmak pek zor olmuyor 100-200 puan alttan ellerindeki longları devrediyorlar baskalarına.. bu sekılde apsd de degısım farkedılemıyor... esas gün sonunda spotun göçertirlerse esas poz durumu ortaya cıkar diye düşünüyorum..
[quote=Astatin;192439]henüz ne 5 ne de 15 lik sistemin sat vermediğini söylüyorum kendime[/quote]
Biraz sonra verecektir Asti müsterih ol.:..:Plaketimi isterim.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=295354&resize_x=600[/IMG]
bu 600 hikayesi N...? flattt düşmeyen çıkar (gönlum düşmesınden yana ) ustalara saygı kuşagı......