-
[quote=indregandi;192450]yuh diyorum, kur yükselmeden o imf olmayacak, kanıttıracaz bunları, debelenmesinler, verimli görüşme geçmiş, ulan bir senedir aynı haber be insan patlıyor artık, düşün yakamızdan hibinotor haclılar,....[/quote]
sıkıştımı mikrofon dayayın, ulan ne zamandır mikrofonla para kazanılıyor, **** lusular,
-
Gokhan Fındık aklıma geldi.. Dow düşerken düşmüyorsa... direk LONG.....:)
-
15 ide öttürmeye başladılar..ehiiiii..
Bu arada; dün 685xx den şorttu, bugünde yaklaşık oralardan...ama dünkü kapanış ile şu anki fiyat aarsında 800 puan var ki 1300 e kadar çıktı....sabah en uzuz lana zaten 300-400 lerden aldı..onada silkeleme çektiler...
Soru: EEe peki piyasa bu kadar yukarıdayken düne göre longlar para kazanmadıysa kim kazandı???? Daha doğusu kim kaybetti....Taze longlar, ve şort kavırlar kaybetti...so :)
mi acaba...
not: bu bir ayu yorumudur
-
Hadi CREDIT hadi gızım sat elindekileride onlar sana yaramaz
-
ağa ya buradan selam, o kadar para bende olsaydı bu ülkeyi adam ederdim, lam ben, lusu hibnotorlar, kusura bakmayın patladım artık, haketmedilermi, çaldıklarını geri verecekler, tepeden imf yok, tabandan olacak, işte o gader, ulam,.....
-
DOW da 10.000 ler civarındaki ilk DİP beklentim devam ediyor...ardından bahsettiğim tepeyi geçmeyecek geri alış ve bunu maksimum olarak yapabilir yani tepeye 5/10 puan kalacak şekilde bile yapabilir...
hesap böyle ise DJI da 500/600 puanlık bir yukarı düzeltme gelecek demektir 2 nolu dalga için ya da B için her neyse...işte bu arada vadeli ne yapar onu iyi düşünmek lazım...
DJI yukarı 500/600 puan biz nereye? işte bütün mesele burada...
bakalım çalışacak mı senaryo...
-
68.450 long.
stop 68.275
pozun yarısı için TTP 68.600
diğer yarısı muhtemel gece pozu.
bir de bernarkeyi longlayalım. bi o kaldı zaten longlanmadık. :..:
-
[quote=SaNCaKTaR;192458][B]Gokhan Fındık[/B] aklıma geldi.. Dow düşerken düşmüyorsa... direk LONG.....:)[/quote]
ankaraya selam lar .... .lelele
-
525`ten de uzun actim...
3/4 oldu uzunlar...
-
asti, gbp/usd'yi izle.
ağzın sulansın....lelele
-
Toplantı manyaklığı devam ediyor.
Bu sefer toplantılara minnettarım, yoksa SW'de 2 defa çarpılırdım.
Sazan sistemler LONG ve bir 1000 puandan fazla düşüş olmadığı sürece geceye de LONG girecekler gibi.
-
iş yatırım short tarafında olsa idi bıurası kesın 66 bine inerdi .......ustalara saygı kuşagındayız hala....