-
[QUOTE=indregandi;192523]short olsak ne olur, adam sana bırakmıyor, bu fiyat kaysaydı aşağıya bir çok kimse şorttu şu anda, ama ne yaptı tuttu, yarın istediği gibi oynar işi bu, hani dov dedik o da çare olmadı,........demkki 68 altında hesapları tutmuyor bunların, bir şekilde düşerlerse bozgun olacak, birbirlerine düşecekler, ne zamandır savunuyorlar,.........[/QUOTE]
Haklısın indi, insan isyan ediyor... Dün dow yine bu seviyelerdeydi biz 1000 puan aşağıdaydık... Sabah dax %1,30 artı idi biz 68300 dük, akşam dax %1 eksi oldu yani sabaha göre %2 düştü ama bi 68650 kapadık sabaha göre 350 yukarda... O yüzden ben diğer değişkenlere bakmayı bıraktım... Sadece voba bakıyorum...
-
Bu güçlü duruşu yarın sabah görecez bakalım.
-
dow dönecek..meraklanmayın gız..longçular..
-
Bu gün kasaya çalıştılar, shottan geçilmez bir kale var önlerinde, korkuları bundan, mecburi yönleri yukarı o yüzden, haberlerde bunun için, tabanı parçalamak için,
bunun cari açığı var, ödemeler dengesi var, faiz yükselecek sonra düşecek banka kar yazacağı var, dolar yükselecek sonra düşecek algılamayı pozitif yapacağı var, bütün bunlar zaman ve süreç, yap maçan yiyorsa 1.50 kurdan, görüyim deliğanlıyı, .....
-
[QUOTE=QUEEN;192531]dow dönecek..meraklanmayın gız..longçular..[/QUOTE]
quenn apla dönsün ... hergün sabah gap yemekten .. gün içi kazık çıkarmaktan yıprandım ...üüüüüü
-
[quote=Larossıan;192530]Bu güçlü duruşu yarın sabah görecez bakalım.[/quote]
Üstat kızmış gibisiniz...:)
Güzel gösteriydi ama...
Saat 1358 civarlarında 68 050 alım yazdım elantirik gitti...
Geldi elantirik baktım 68600-625 bende başladım al kulah ver takke...
Sonuçta eksi yazdık..
Akla akçeyi kara günlerde...neydi öyle bir atasözü vardı...:::
-
ayrıca hiç müsterih falanda değilim .. fdow flama gibi olmuş .. aşağı kırarsa .. bi okadarda öyle gider .. üvvv ... fdow göçtü biz ... hala tepedeyiz .. vay anasını ...
-
[quote=EMEKDAR;192534]Üstat kızmış gibisiniz...:)
Güzel gösteriydi ama...
Saat 1358 civarlarında 68 050 alım yazdım elantirik gitti...
Geldi elantirik baktım 68600-625 bende başladım al kulah ver takke...
Sonuçta eksi yazdık..
Akla akçeyi kara günlerde...neydi öyle bir atasözü vardı...:::[/quote]
Yok inan bir gram kızmadım namıssız sabah çakacak güçlü göstermesine uyuz oldum.:D
-
Hay maşallah,şunun asaletine bakın,ay kimin...tü tü tü...:)
[URL="http://i47.tinypic.com/acczg8.jpg"][IMG]http://i47.tinypic.com/acczg8.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=enorton;192529]Haklısın indi, insan isyan ediyor... Dün dow yine bu seviyelerdeydi biz 1000 puan aşağıdaydık... Sabah dax %1,30 artı idi biz 68300 dük, akşam dax %1 eksi oldu yani sabaha göre %2 düştü ama bi 68650 kapadık sabaha göre 350 yukarda... O yüzden ben diğer değişkenlere bakmayı bıraktım... Sadece voba bakıyorum...[/quote]
Abi sonucta VOB işi profesyonellerin işi, burada herkes birlik olmus KY i dudukluyor gibi bakmamak gerek, AGA belki tek bi kisi yada kurum olabilir, fakat bu derin piyasada bir cok da orta olcekli aga var unutmayalım ve bizim basitce baktıgımız pariteleri futurları onlar yalayıp yutuyorlardır eminim, ama arada oyle bir savas varki buyuk para hangi kurum yada kurumlardaysa direksiyonda da onlar oturuyor,kafa karıstırmasalar herkes zatn dogru pozda olur emin ol, şimdi senn analizine gore bizim kapanısta 68325 deki fibo destegnde fiyatlanmamız gerekirdi en basit analizle herkes gorur orayı ama adamlar bırakmadılar hatta alım yaparak paniklettiler o seviyelerden tepki alımı yapmak isteyenlere enaz 300 puan uzerinden aldırdılar malı diye dusunuyorum ust bolgelerden kısalayanlarıda az bi karla kapattırmıslardır,sonuc olarak operasyonu dogru işliyorlar.. sırtlarına binenleri indirmeyi, binmek isteyenleride silkelemeyi,.. saygılar
-
Bu Dow 10080 altina inmedikce bence sorun yok [B]kisa vadede[/B]
Yoksa o kamanin hedefine vuracagina inancim tam:)
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=295391&resize_x=600[/IMG]