-
[quote=BOSNALI;192538]Abi sonucta VOB işi profesyonellerin işi, burada herkes birlik olmus KY i dudukluyor gibi bakmamak gerek, AGA belki tek bi kisi yada kurum olabilir, fakat bu derin piyasada bir cok da orta olcekli aga var unutmayalım ve bizim basitce baktıgımız pariteleri futurları onlar yalayıp yutuyorlardır eminim, ama arada oyle bir savas varki buyuk para hangi kurum yada kurumlardaysa direksiyonda da onlar oturuyor,kafa karıstırmasalar herkes zatn dogru pozda olur emin ol, şimdi senn analizine gore bizim kapanısta 68325 deki fibo destegnde fiyatlanmamız gerekirdi en basit analizle herkes gorur orayı ama adamlar bırakmadılar hatta alım yaparak paniklettiler o seviyelerden tepki alımı yapmak isteyenlere enaz 300 puan uzerinden aldırdılar malı diye dusunuyorum ust bolgelerden kısalayanlarıda az bi karla kapattırmıslardır,sonuc olarak operasyonu dogru işliyorlar.. sırtlarına binenleri indirmeyi, binmek isteyenleride silkelemeyi,.. saygılar[/quote]
O prolar kadar burdaki herkes de pro, kaçının yorumu var bu konularda, bilselerde anlatamazlar, kapı önüne kor el adamı, hep güllük gülüstanlık, bu gün malı kaptırmadılar, yaptıkları bu, bizim sorunumuzda bu, şimdi şöyle, ben bir poz aldım, yazdımda, dedim 675, 775 yeresinden, sonra yorumum şu oldu, 600 altında kalırsa poz artırmak, 425 yaptı 775 geri geldi, dovla 525 yaptı geri geldi, bu ne demek ben satarım ben alırım, sana yok demek, diğer türlü poz artırarak onu kovalıyacaktık, gittiği yere kadar,........
Bu durumda yarın burayı gapla delme hakkını elinde tuttu, şhortlar için umut vadetti, yani kendine çalıştı, suniydi, yapmacıktı,..........sırıtıyordu,......
-
tmm..erken düştü..10050 dip olmalı..inşallah
-
[B]A.Tiedje dow'u böyle saymış..[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i419125_dow-28.01.gif[/IMG]
-
abavvv serbest düşüşe geçti dow..
-
[QUOTE=thracian;192541]Bu Dow 10080 altina inmedikce bence sorun yok [B]kisa vadede[/B]
Yoksa o kamanin hedefine vuracagina inancim tam:)[/QUOTE]
an itibariyle 10073.98
-
[QUOTE=Cerphin;192547][B]A.Tiedje dow'u böyle saymış..[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i419125_dow-28.01.gif[/IMG][/QUOTE]
Güzel sayım, diğerleri hep birleşmişti. Not defteri gibi işleyecekti. Nasıl olacak diyordum. Herkes aynı şey düşününce.
Jelibon.
-
[QUOTE=Kennym;192549]an itibariyle 10073.98[/QUOTE]
Gün sonunu bir görelim. Altinda kapanis olacak mi?
-
[quote=Kennym;192549]an itibariyle 10073.98[/quote]
DOW da bu gece 10050 nin altı yok orası fibonacci destegi cunku kırılırsa,9850 de alır solugu oyuzden kırmazlar kesinlikle..
Palanın dowu bowu tınladıgı yok zaten ya neysee biz yine analizimzi yapalım :)
-
Dow'u esefle kınıyorum.... :..:
-
ı love tiedje..hehe.. kızartma oldu..boğa kızartma..yarın bizi kızartceklr..üüüwww
-
[quote=Strategist;192557]Dow'u esefle kınıyorum.... :..:[/quote]
Bende [B][COLOR=red]VOB[/COLOR][/B] u [COLOR=red]ŞİDDETLE KINIYORUM[/COLOR]..niye şiddetle kınıyorum,ayulara şiddet uyguladıkları içün...bu kadarda belli edilmezki....dng
-
Ülem 400 pointim onda kaldı bu akşamlık ödünç bırakırmıyım onu burnundan getirecem.