future..yeşil..uuu....bugün çok hareket var..yoruldum..
Printable View
future..yeşil..uuu....bugün çok hareket var..yoruldum..
1000 sayfanın şerefine iyi akşamlar yarınımız bereketli olsun
[quote=zozo;192626]başlıyacam dowun yükselememesine ve vobun düşememesine :mad:[/quote]
bu ne yaman çelişki yaww:::dow düşerse vob yükselir dow yükselirse vob uçar gider.dng kuş misali busht+.
bu arada 1000.ci sayfaya ilk mesajı yazmışım bi ödül yokmu yaw:( bari yarına +1000 puvan gap olsun bana uyar:)
[quote=enorton;192629]Harika yorum .brv.brv.brv.brv İçimden geçenleri yazmışsın :)[/quote]
sorma abim ya sistemlerimizi çarpıyolar, sistem gapkolik oldu:) al gülüm gapta ver gülüm.. :o
[QUOTE=zozo;192633]sorma abim ya sistemlerimizi çarpıyolar, sistem gapkolik oldu:) al gülüm gapta ver gülüm.. :o[/QUOTE]
Ben de aynen 3 haftada aldığımı bir haftada gaplara verdim üüü Neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :)
Yarın dow benim gözümle kara bir güne benziyor, -300 veya biraz daha fazla bir düşüş yapabilir diyorum, yada -300-350 yapar kapanışı -200civarı yapar, sadece tahmindir, kimseyi bağlamasada kendimi bağlar:)
Bu durumda, yarın bizdede haftanın son günü olması sebebiyle, sakın ha diyorum yurtdışında şurası destek burası köstek muhabbetlerine kanmamalı, dow çok iyi haberlerle olumlu olurda yarın beklentimin tersine 10350 lere gider ve üstüne atarsa ne ala, ama pek sanmıyorum bakalım, yarın bizden çok dow kapanışını merak ediyorum, saygılar.
sistemler çarpıldıysa ya da çok az bir getiri ile devam ediyorsa çok şaşırmamak lazım bu ay.çünkü 1 aydır 3.000 puan arasında git-gel yapıyor piyasa.trend olmayıncada sistemler çuvallıyor.
bu ay çok düştü AL çok çıktı SAT çıların ayıydı kesinlikle...ama bu adamlar trendde sistemcilerin sofrasına meze olacak bence...
neden? bünye alıştı şimdi dar banda...bant genişleyince kafa bulanacak...dayak vakti yaklaşıyor ya herrocular ya merrocular için...
saraylı üstad dün bi sitem etti forumda gettii bi daha da uğramadı bi daha da davosa gelmem dedi üüü yaw böyle pushtlu:( günlerde yolumuzu bulamıyoz üstad nerdeysen gel valla bitti aşıkların atışmaları:)
bu arada dowfuture -31 le 10090da yarın bakalım bizi de 90'a çakıp gol yapacaklar mı:) gol olur ralli olur üvvv:(
[quote=BORSACIOZGUR;192507][B]Garanti ve ISC yi seans sonu de li gibi tutmanin maliyeti 30- 40 trilyon.[/B]
[B]Kucuk yatirimciyi borsa yukselecek zannettirip trendi dondurmenin [U]maliyeti ise paha bicilemez.[/U][/B]
[B]Trend tabii ki de birden donmeyecek. Pala oyunlar yapacak. Yoksa dow destegi kirdi herkes dususe herkes satarsa huuuoop pala kaybeder...[/B]
[B]BORSACIOZGUR[/B][/quote]
güzel yorum borsacıözgür...bununla ilgili benim topigi oku....
bugün....işc ye 6.70 de 108 trilyon gömdü...6.70 yanan işc tüm azılı shortları indirdi....400 trilyon short cover yaptırdı....karsılıgında kendi short oldu....
yarın 2000 puan düşer ve 3000 puana giderse long kapamayla....108 trilyonun katlarını götüruyor...ve shorttan inmişlerede zırnık vermiyor...
bakalım böylemi olacak....nikeide yüzde 1.83 eksi açtı....
Drenç. 69000-69125-69550
destek.68400-68300-68150-67700
Bol kazançlar.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]29 Ocak Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] EUR M3 Para Arzı (3a/3a) (Ara) 11:00 -%0,2 %0,6 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Oca) 12:00 %1,2 %0,9 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İşsizlik Oranı (Ara) 12:00 %10,1 %10,0 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD Fed-Kohn'un Konuşması 15:15 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD GSYH (y/y) (Q4) 15:30 %4,5 %2,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Tüketim (Q4) 15:30 %1,8 %2,8 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD GSYH Deflatörü (Q4) 15:30 %1,3 %0,4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları (q/q) (Q4) 15:30 %1,4 %1,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Chicago PMI İmalat Endeksi (Oca) 16:45 57 58,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Oca) 16:55 73 72,8 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chevron (CVX) 1.7$ (Açılış öncesi) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aralık 2009 dönemi Dış Ticaret dengesi verisi (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ocak 2010 dönemi Hazine Kamu Borç Yönetim Raporu (17:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...