Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..
Longlar badem olacak gibi, üvvvvv üüü üüü üüü
Printable View
Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..
Longlar badem olacak gibi, üvvvvv üüü üüü üüü
Günaydın dostlar...
Az sonra yiyeceğim gap'i Pala'nın askerdeki nişanlısına adıyorum... :..:
Yine de gap kaç puan olursa olsun söz veriyorum en geç 10:30 itibari ile çıkarmış olmazsam bana da Strategist demesinler... Bana Strategist demesinler zaten, ne gıcık bir nick bu ya... Kim taktı bana bu ismi... :)
Bol kazançlar...
[QUOTE=Strategist;192653]Günaydın dostlar...
Az sonra yiyeceğim gap'i Pala'nın askerdeki nişanlısına adıyorum... :..:
Yine de gap kaç puan olursa olsun söz veriyorum en geç 10:30 itibari ile çıkarmış olmazsam bana da Strategist demesinler... Bana Strategist demesinler zaten, ne gıcık bir nick bu ya... Kim taktı bana bu ismi... :)
Bol kazançlar...[/QUOTE]
cümleten günaydın .. patron benimde 4. günüm sabah gapi yiyorum hep .. .. vay a* .. :D:D
[quote=selçuklu;192654]cümleten günaydın .. patron benimde 4. günüm sabah gapi yiyorum hep .. .. vay a* .. :D:D[/quote]
Ben de bu hafta 4-1 yenik durumdayım patron... Ah bir flat kalmak gururuma dokunmasa... :)
[quote=selçuklu;192654]cümleten günaydın .. patron benimde 4. günüm sabah gapi yiyorum hep .. .. vay a* .. :D:D[/quote]
bu hafta da hakkaten gap şov oldu hep.
yatay açtığı gün yok.
Benim 400 point ipoteğimi kaldıracak el mahkum.:)
günaydın dostlar hayırlı cumalar
[IMG]http://img253.imageshack.us/img253/8707/yabtks2901.jpg[/IMG]
Günlük Yabancı Takas Oranı
+3000 gap olur..gak guk..ehuheue...üwwwwwww..bol kazançlar ve günaydın
gap'i badem ettiler. :)
gene bırakmıyor namıssız.:)
[quote=Larossıan;192658]Benim 400 point ipoteğimi kaldıracak el mahkum.:)[/quote]
Bu alemde şu Pala'ya kafa tutabilen bir sen varsın Larossian abi... Al intikamımızı, kanımızı yerde koma... :)))