[quote=Astatin;272761]Sistemciler için süper ipucu; Monthy Hall Paradoksu ;)[/quote]
gene başladı asti hocam gelde çık işin içinden :D google yazayım bakalım neymiş bu paradoks :D:D
Printable View
[quote=Astatin;272761]Sistemciler için süper ipucu; Monthy Hall Paradoksu ;)[/quote]
gene başladı asti hocam gelde çık işin içinden :D google yazayım bakalım neymiş bu paradoks :D:D
[quote=a.kaya;272763]süper bir çalışma hpy teşekkürlerama günlük grafiklerde de indiklerde bozulma var ayrıca tepelerde nunu larda dikkat çekici düzeltme aşağılara uzun sürebilir ama günlük tabi ki kısa vd heran herşey değişebilir....[/quote]
Grafik 10 gündür güzel çalışıyor ağbi.Bir dakkalıktan başladık genişleyeni vermeye şu ana kadar yüzümü kara çıkarmadı.76 altında stop uygulanması gerecek ama 75800 e sert iniş çıkışları da feyk ihtimaline karşı belirttim.Stop ve hedefler belli olunca rahat oluyor.Sonrası pala efendiye kalmış.
offff bu ne ya araştırdım kafayı yiyecektim resmen ::: ::: :::
Onu dokuzu anlamam... Biraz daha yükselirse sistem long'layacak... Teminatın arttığını öğrendiğinden beri long'lamaya can atıyo zaten... üfffff....
kontratlar önümüzdeki haftadan sonra 800 tl oluyormuş. üwwww :)
DİKKAT !
İMKB30 ve İMK100 sözleşmelerinde teminatlar 6 Ağustos Cuma sabahı geçerli olmak üzere arttılacaktır. İMKB30 için başlangıç teminatı 700 TL’den 800 TL’ye çıkacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken; 5 ağustos Perşembe günü akşamı seans sonu teminat tamamlama çağrısına yakın seyereden yatırımcılar o gün tamamlama çağrısına muhatap olmasa bile ertesi gün teminatlar 100 TL arttığı için teminat tamamlama çağrısıyla karşı karşıya gelebilir.
dışardan yeni geldim. hala 77 olamamışsınız üvvvvvvv üüü
[quote=The Tatar;272771]kontratlar önümüzdeki haftadan sonra 800 tl oluyormuş. üwwww :)[/quote]
patron 75 dolarla 1'e 100 kaldıraç kullanıyorum ben.
piyasa dediğin böyle olur üvvvvvvvvvvvvvv :::
niye teminat lar artıyor anlamadım peki endeks30 30-40 olunca da düşürüylar demi hiç denk gelmedim de göre arkadaşlar vardı galiba
[quote=unlimitted;272776]patron 75 dolarla 1'e 100 kaldıraç kullanıyorum ben.
piyasa dediğin böyle olur üvvvvvvvvvvvvvv :::[/quote]
özencik yapmasana patron,kullanan var kullanamayan var :..:
[quote=a.kaya;272778]niye teminat lar artıyor anlamadım peki endeks30 30-40 olunca da düşürüylar demi hiç denk gelmedim de göre arkadaşlar vardı galiba[/quote]
çok beklersin:)
[quote=The Tatar;272779]özencik yapmasana patron,kullanan var kullanamayan var :..:[/quote]
valla patron, VOBAŞ böyle giderse forekse çok adam kaptırır.