[quote=enorton;192687]Bugün grafiklerdeki açılış rakamları doğru mu arkadaşlar, tahta ilk işlem kaçtan geçmiş?[/quote]
ilk 68,300 geçmiş
Printable View
[quote=enorton;192687]Bugün grafiklerdeki açılış rakamları doğru mu arkadaşlar, tahta ilk işlem kaçtan geçmiş?[/quote]
ilk 68,300 geçmiş
[QUOTE=selçuklu;192679]herkes longmu şimdi .. .. üvvvv ..:D:D[/QUOTE]
Yok ya ben dünkü kısalarımı 325 den kapadım fılatım
[QUOTE=fXci;192685]gral-ı çhem eskiden beyle durumlarda genelde ilk açılış longlara umut verir..... sonra longları tutana geske gapatsaydım fırsat verdiydi dedirtir...
emme simdi hersey normal deel üü üü üüüüü[/QUOTE]
eskiden düşerdik ...dng
[QUOTE=unlimitted;192686]ı ıh. :D[/QUOTE]
abi projeksyonda bi hata yok dimi ..sıkıntı var gibi biraz .. üvvv :D:D
[QUOTE=Astatin;192688]bence kura ile aramızdan 5 longcu seçelim...onlar longlarını kapatsınlar... bunların içinden gönüllü 3 ü de ayıca şort açsın...eğer gönüllü çıkmaza, onun için de kura çekelim...ehuheue..yoksa hiçbirimize yar olmayacak bu longlar..üwwww.... (benc KUIN gönüllü olsun)[/QUOTE]
80000de kapatcam..ehe..ehe.lelele
[QUOTE=QUEEN;192692]eskiden düşerdik ...dng[/QUOTE]
eskiden her hafta yeni bi teknolojik alet alırdım gayri şindi tasaruf edeyoruz üü üüü
Yaw bu Matriks'de fiyat penceresine USDTRL yazıyorum, bana son fiyat 1305700 diyor.. Daha dün 1.49 olan kur nasıl 1300000'e çıktı? Yüzde 10 bin milyar devaluasyon mu oldu gece? :)
Forex USD/TRL kurunun (serbest piyasa değil) Matriks'deki doğru kodu nedir bilen var mı?
Günaydın dostlarım,kolay gelsin....
[URL]http://www.hayatadair.net46.net/celine-dion-tell-him/[/URL]
[quote=selçuklu;192693]abi projeksyonda bi hata yok dimi ..sıkıntı var gibi biraz .. üvvv :D:D[/quote]
proceksiyon aynen geçerlidir sevgili selçuklu. yalnız dow 9.999 rakamı bizim proceksiyonu badem eder. :..:
WASHINGTON (MarketWatch) -- Federal Reserve Chairman Ben Bernanke survived hard-core opposition to his handling of the financial crisis by some Senate Republicans and Democrats and won approval on Thursday for a second four-year term.
hey sakalına yandığım be...
Arkadaşlar kimse metastock formuna uğramıyor.
Bir msj yazmıştım, trade yapmaktan kimsenin eli değmiyor.:D
Msjım aşağıdaki gibiydi. Metastock kullanıyorum, matriksde deneme yapmadım hiç.
"Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.
Sistemde en son alım koşulundan itibaren geçen bar sayısını hesaplatıyorum.
Örneğin
bar:=BarsSince(alım koşulu);
Ben bu bulmuş olduğum bar sayısını indikatörlerin parametresi olarak kullanmak istiyorum.
Örneğin mo(c,bar)
Ama böyle bir kodlama hata veriyor.
Bu bar yerinde değişken bir değer değil sabit kullanmam gerektiğini söylüyor.
Bunu yapmanın yolu var mıdır?
Çok uğraştım ama yapamadım."
[quote=strategist;192696]yaw bu matriks'de fiyat penceresine usdtrl yazıyorum, bana son fiyat 1305700 diyor.. Daha dün 1.49 olan kur nasıl 1300000'e çıktı? Yüzde 10 bin milyar devaluasyon mu oldu gece? :)
forex usd/trl kurunun (serbest piyasa değil) matriks'deki doğru kodu nedir bilen var mı?[/quote]
usdytl