[quote=halojen;192759]hadi kır artık zincirlerini..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2yzeh36.jpg[/IMG][/quote]
düşmez lem bu çıkmez lem bu.uyk:D, sanki dolmuştayız hergün indi-bindi yapıyoz başkada bişey yok:::
Printable View
[quote=halojen;192759]hadi kır artık zincirlerini..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2yzeh36.jpg[/IMG][/quote]
düşmez lem bu çıkmez lem bu.uyk:D, sanki dolmuştayız hergün indi-bindi yapıyoz başkada bişey yok:::
[quote=Astatin;192764]Sınırlara karşıyız patron..Sermaye, emek, VOB, Şort, Long her şeyin serbest dolaşımından yanayız :) Amma bugün longların serbest yükseliş yapmsından yanayız:p[/quote]
Bende suç yok Asti müdür izin vermiy.:DSöyle geri dönsünler der.:..:
Arkadaşlar bunlar mal dağıtımı yapmıyorlar,resmen topluyorlar.Dün iş c yi aldılar diğerlerine basstılar.bugün ak a basıyorlar diğerlerini alıyorlar gibi,deli para girşi oldu dün bugün nasıl?
[quote=unlimitted;192762]abi pariteleri aynı kefeye koyamazsın.
paritede benim 1' 800 kaldıraçla (yazıyla sekizyüz :D) işlem yaptığım zaman oluyor.
10 pips kaç para yapar biliyonnu sen 1'e 800 kaldıraçta..:..:[/quote]
Ya %7-10 (Yüzde yedi ila on:::)??
Soda var mı??
Alıntı Pasta - balaban
[IMG]http://img704.imageshack.us/img704/8742/000im.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;192590]Felkam bek Sazan the Old Gorgeous,
Yok yok anca beraber kanca beraber, hanya beraber konya beraber:..::..:
Yukarıda gördüğün gibi 15 dk alda kaldı.. 5 dklıkta gelen sat sinaylide çok münük bir farkla neglected bölgede..buysa manzara neye yarar üzülmek:::
[COLOR=red]Fekat şöyle bir husus varki, GAP li sabahlarda neglected area nın genişliği bolu tüneli gibi oluyor..ona bir ayar vermek lazım..(sanıram o ayar sende vardır..Gaddar[/COLOR]..) :)[/quote]
Gaddar Bey günaydın:o:o:o
Bu konuda bir yanıtınızı almamız mümkün mü..bir yanıt, bir tat, bir ipucu bir ihanet bir tema:o:o:o
Sistemler ala döndü üvvvv istoppp
Bu gün dananın kuyruğu kopacak gibi dün 925 al veren sistemim biraz evvel 800 - 825 den geçici sat vermeye başladı kalıcı olursa uyarım
[quote=excali;192768]Ya %7-10 (Yüzde yedi ila on:::)??[/quote]
heeeeç hatırlatma...
138,21 yuro bölü capon yeni
1,70221 gee bee pee bölü uuu seee dee şortlarım vardı...
"vob da neymiş, verin satın alıyorum lem" diyebilecek kadar para yapmış olacaktık be patron.:D
üvvvvvvvvv
eski bir dostmun atasözüvari cümlesi:
"zararda oturduğun kadar karda otursan, bugün bambaşka bir konumdaydın..." :)
[QUOTE=selçuklu;192753]69000 ne patron yemişim 69 u 72000 üstüne atması lazım bence ... :o:o:o[/QUOTE]
72.000 ne patron, acil 24.000 puan lazım... O yüzden acil 100.000 üstüne atması lazım :D
[quote=Astatin;192771]Gaddar Bey günaydın:o:o:o
Bu konuda bir yanıtınızı almamız mümkün mü..bir yanıt, bir tat, bir ipucu bir ihanet bir tema:o:o:o[/quote]
Astatinim,
Saat 09:00'dan beri toplantıdaydım, yeni geldim.
Borsa da beni cidden şaşırttı. Sistemler Sabahki mini satışı ciddiye almamış ve dün verdikleri LONG kararlarını devam ettiriyorlar.
Sorunu özelden gönderebilirsin.
Herkese bol kazançlar.
niye tavan olmuyor bu..hani yükselecektik boğa