71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...
Printable View
71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...
[QUOTE=sazan;192777]Astatinim,
Saat 09:00'dan beri toplantıdaydım, yeni geldim.
Borsa da beni cidden şaşırttı. Sistemler Sabahki mini satışı kaile almamış ve dün verdikleri LONG kararlarını devam ettiriyorlar.
Sorunu özelden gönderebilirsin.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
abi gol olurmu ? ..
Bu günlük ağa ölçer, bu kırmızılar psikopattır, savcı gibi çalışır, ağa suç işlerse gider alır, sorgular ve ceza keser, yeşilden takip lütfen, ağa mağa dinlemez, çok psikopattır, yeşil yatay çizgiler bir önceki ağa psikolojisini gösterir,
şu anda kırmızı yaklaştıkça ağa yukarı kaçıyo, kırmızıyı destek yapmaya çalışıyor arayada mesafe koyuyor,
eğer kırmızı bulaşırsa herkes a a ağaya bak, ağa papucu yarım çık dışarıya oynayalım diyecek,....
[URL=http://img64.imageshack.us/i/34359094.png/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/2764/34359094.png[/IMG][/URL]
[quote=TÜRKOĞLU;192781]71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...[/quote]
her taraf kar..sen niye uyanıksın gırlaşmış vahşi....ne öyle yeni yüksek yapamaz falan..bi havalar..bi dur...:..::..:
abicim yok ben yeni yükseğinde göçşünde falan değilim..şöööyleee geniş marjlı hareketler yapsın yavaşş yavaşş...misal sistem sat versin...2000 puan düşsün..düştüğü yerde yatay yukarı eğimli bir hareket yapsın..dibin 200 puan üstünde sistem al versin..3000 puan çıksın...sonra orda yatay hareket yapsın..sistem sat versin 1500 puan düşsün..
hareket bu tarz olsun, ister 20,000 olsun, ister 200,000 olsun..suyundan da olsun...havan yerinde olsun...pala beter olsun:..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;192781]71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...[/QUOTE]
Müthiş yorum .brv.brv.brv.brv Asla yanılmazsın... İşte yorum, tahmin böyle olmalı :D
68775 FLAT bereket versin
Benim sistem 775 den sat verdi kısaldım
[quote=Astatin;192780]niye tavan olmuyor bu..hani yükselecektik boğa[/quote]
Bana soruyorsan, dün verdiğim SW sayımlı 20 dk'lık grafikte, (ii) dibi altına gidersek bu sayım iptal olur demiştim. Sabahki düşüşle (ii) dibi altına inildiğinden, o grafikte verdiğim aggressive sayım iptal oldu.
Ancak alternatiflere henüz kafa yormadım. :)
[quote=selçuklu;192782]abi gol olurmu ? ..[/quote]
hala soruyo ya hala soruyo...
aç proceksiyonu bidaha, gözün gönlün açılsın.
charlize theron etkisine sahiptir o proceksiyon bak söyliyim.
sakın aşık olmayasın. :..:
[quote=Astatin;192784]her taraf kar..sen niye uyanıksın gırlaşmış vahşi....ne öyle yeni yüksek yapamaz falan..bi havalar..bi dur...:..::..:
abicim yok ben yeni yükseğinde göçşünde falan değilim..şöööyleee geniş marjlı hareketler yapsın yavaşş yavaşş...misal sistem sat versin...2000 puan düşsün..düştüğü yerde yatay yukarı eğimli bir hareket yapsın..dibin 200 puan üstünde sistem al versin..3000 puan çıksın...sonra orda yatay hareket yapsın..sistem sat versin 1500 puan düşsün..
hareket bu tarz olsun, ister 20,000 olsun, ister 200,000 olsun..suyundan da olsun...havan yerinde olsun...pala beter olsun:..:[/quote]
annadım ben seni sen ağustos başındaki hareketlerden istiyon...deli bir süreçti o...4.500/5.000 puanlık bir aralıktı ve dip tepelerden dönüşler yavaştı.yani sistemler neredeyse en dipten LONG en tepeden SHORT yapıyordu ve hareketler dik açılı oluyordu...
nerden bulcan lem öyle hareketi bi daha?
sende alışmış kudurmuştan beter hesabı durmadan voli vurayım diyorsun .dng
[quote=sazan;192789]Bana soruyorsan, dün verdiğim SW sayımlı 20 dk'lık grafikte, (ii) dibi altına gidersek bu sayım iptal olur demiştim. Sabahki düşüşle (ii) dibi altına inildiğinden, o grafikte verdiğim aggressive sayım iptal oldu.
Ancak alternatiflere henüz kafa yormadım. :)[/quote]
yok patron..ben "hani düşecektik ayu" şiarını uyarladım sadece..şahsi hedef gözetmeden:rolleyes:
[QUOTE=unlimitted;192790]hala soruyo ya hala soruyo...
aç proceksiyonu bidaha, gözün gönlün açılsın.
charlize theron etkisine sahiptir o proceksiyon bak söyliyim.
sakın aşık olmayasın. :..:[/QUOTE]
he abi .. arka sayfalarda kaldı projeksyon .. dur bulayım .. gözümüz gönlümüz açılsın .... :D:D