-
[quote=TÜRKOĞLU;192791]annadım ben seni sen ağustos başındaki hareketlerden istiyon...deli bir süreçti o...4.500/5.000 puanlık bir aralıktı ve dip tepelerden dönüşler yavaştı.yani sistemler neredeyse en dipten LONG en tepeden SHORT yapıyordu ve hareketler dik açılı oluyordu...
nerden bulcan lem öyle hareketi bi daha?
sende alışmış kudurmuştan beter hesabı durmadan voli vurayım diyorsun .dng[/quote]
he valla..ne muhteşem hareketlerdi onlar..Ağustos 2009 VOB-İzmir, 1978 Liverpool, 1984 Los Angeles ve 1992 -Seattle..üstüne tanımam:D:D
-
ü[url]www..[/url]. 5dklıkda sat çıkmaya başlad...
-
Breakout sat verdiği yerin üzerine çıkarmıyor.
-
700 lonk kavır ve filat..+100 puan..üwww
-
dün 68600 altında ısrarcı olduk, bunun altında kalıcı olursa ek short dedik, bu gün bunu yapmayacam, 68150 altında ek short açacam, yani eğer oraya gelirse,....
bir tekmede ben vuracamki üstüne kırmızı bulaşsın, başka türlü olamayacak, ulam tekel işçisi gibi olduk be, yakında tozutup havuza girecez kış ortasında,...
-
[quote=Larossıan;192796]Breakout sat verdiği yerin üzerine çıkarmıyor.[/quote]
sen bu piyasanın önündeki en büyük engelsin abi :D:D:D
-
ahanda projeksyon ama sıkıntı var gibi abi .. üvvvv .. :o:o:o
[quote=unlımıted;192110]emektar'ım bezginim,
açıklaması da şu şekilde bak anlamadın sen çünkü biliyorum ben.
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/1421/adsznfd.png[/IMG][/quote]
-
-
[quote=TÜRKOĞLU;192800]sen bu piyasanın önündeki en büyük engelsin abi :D:D:D[/quote]
Dün dedim ya yakında bir sürpriz yapacaka p.y.:D
-
700 şort takviye...2/5 oldu
-
TÜRKOĞLU imzanı yeni farkettim bol şanslar dilerim
-
oohhhhooooooo..FDJ 75 puan tepmiş..du bakalım haci, bi dalgalansın bi düşsün 30-40 puan (pozisyonel yorum :))