Yannız haldır huldur gidecek gibi duruyo ama great crash olanını 2015 gibi bekliom ben yaw..Tepeden şöyle %60-65 gibi olanını yani
Printable View
Yannız haldır huldur gidecek gibi duruyo ama great crash olanını 2015 gibi bekliom ben yaw..Tepeden şöyle %60-65 gibi olanını yani
dombıramı alarmam yürek sazım çalarmam...
[quote=Astatin;458957]79xxx li endkesi (xu30) taaa 17/08/2012 de görmüşüz...tekrar görsek iyiydi[/quote]
kukuriku:::::::::
[QUOTE=Astatin;459100]kukuriku:::::::::[/QUOTE]
.brv.brv
666 lı bi rakam daha vardı geçen sayfalarda..o da tuttu.Hoooooop yan masaya yanarlı dönerli
[quote=Astatin;458908]cuma ve dün fiyatı yukarı dürtükleyen boll band, artık müsaitim buyur gel şehvetli dakikalara diyor olabilir [B]%4-5 e[/B] kadar kınamaz yani......olmayabilir de:p
[IMG]http://i44.tinypic.com/10o4jmh.png[/IMG][/quote]
fine hit...:::::: not pipe...he is a bollinger.lelele
Benzine zam geldi mi , bu akşam?
[QUOTE=excali;459105]Benzine zam geldi mi , bu akşam?[/QUOTE]
en son zam 23.08.13'de olmuş
Overall gorkunçç..Over-all gaçınılmazzzz....Dow kapanış tahminim -%2,5..
Vob açılış tahminim -2000....
Bereketli gün oldu..iyi akşamlar...piroce gorkunç, piroce gaçınılmaz...
(Allah ın izniynen artı marjla ekim vadeyede taşındık..teprik ederim pala yı hehehe)
[quote=Astatin;459107]Overall gorkunçç..Over-all gaçınılmazzzz....Dow kapanış tahminim -%2,5..
Vob açılış tahminim -2000....
Bereketli gün oldu..iyi akşamlar...piroce gorkunç, piroce gaçınılmaz...
(Allah ın izniynen artı marjla ekim vadeyede taşındık..teprik ederim pala yı hehehe)[/quote]
Ferrrari, çok benzin kullanıyor mu?
Flexy buba,
Batman'a sorar mısın?.dng
dombıra totemi iyi çalışıyoo...:D .brv.brv.brv
[quote=obsidyen;459113]dombıra totemi iyi çalışıyoo...:D .brv.brv.brv[/quote]
Git gel yapıyor musun? Kaçla kaç arası?
[QUOTE=obsidyen;458396]üçgense, deeliz netekim üçgen deelse ivit lakin tahtiravalli sonna caarrttt...:..::..:[/QUOTE]
pisi abi üçgense destekde deeliz demişiz..:..::..:dimek üşgenmiş yawff:D:D.dng