açılış profesyonel oldu....tepki parasıda vermiyorlar artık.....
Printable View
açılış profesyonel oldu....tepki parasıda vermiyorlar artık.....
[QUOTE=Astatin;83338]Mbm,
Paylaşımın adını sağmak olarak değiştirmek çok doğru bir benzetme değil. Sonuçta herkes bu foruma farklı başlıklar adı altında da olsa, bir şeylerden faydalanmak için geliyor. Ben kendi adıma Bay SAZAN'ı ve Bay HEXEN'i, sizin deyiminizle acaip sağıyorum, kendi deyimimle acap faydalanıyorum.
Her neyse, sonuçta para piyasaları ile sermaye piyasaları birbiri ile gayet ilişkilidir ve ayrı dünyalar değildir. O yüzden parite , altın v.b. görüşerlini insanlar bu forumda paylaşabilir konusunda aynı fikirdeyiz.
Kişiye özel soru sormak ise forum için yeni bir şey değil. Yüzlerce kişiye özel sorulmuş sorular bulabilirsiniz forumun geçmişindede.
Ancak forum içeriği ile ilgili tartışmalr bence gereksiz. Bu forumun moderatörleri var ve gerektiğinde müdahale ediyorlar.[/QUOTE]
uzatmayacagım sn astatin...
ne demek istediğimi gayet net anladınız.....
ama ben yinede yazayım
paylaşım karşılıklı olur....
bir kişi devamlı verici, karşıdaki kişi devamlı alıcı olursa ve [B]bu iki kişi sabitse[/B]
hatta alıcı vericinin verdikleriyle yetinmeyip,devamlı istekte bulunursa,çok acil cevap istiyorum deyip kurallarıda kendi koymaya kalkarsa bunun adı paylaşım olmaz.......[B]KANIMCA.....[/B]
benim söylemeye çalıştıgım ,verici halinden menmun olduktan sonra bize laf düşmez...
sadece yeri bura olmaması gerekir diye düşünüyorum.......
kapatalım isterseniz bu konuyu.......
çok düşük olsa şortlar kazanacak....tepkide piyasaya para dağıtılacak....py..müsaade etm,yor...spotu görene kadar bekleyin..benim o arada biraz işim var vob..da diyor....
[quote=SEREN I;83341]açılış profesyonel oldu....tepki parasıda vermiyorlar artık.....[/quote]
enteresan bir yerden açtı, günlükçülerin buradan poz alması mumkun degıl, ne shortum ne longum dıyor,short olanlar devam , long olanlar ne yapar kestıremedım,
Gunlukcu beklemelı..
Kamıkazeler buradan long olup 33.575 den verebılır, ama dedıgım gıbı sadece gozu kara olanlar...
dolar biraz güç toplayıp yeniden yukarı dönebilir gibi duruyo
trade aralığım...32300-33200.....
Ekstra kısa yapmak için en uygun yer neresi sizce?32900 beklemelimiyim?
günaydın bol kazançlar .....
bu ayıda iyiymiş.. utangaç ayı ... ..hahahah :D :D
[IMG]http://www.artandliving.com/wp-content/uploads/2008/01/bear-fahey-klein.jpg[/IMG]
[quote=MMO;83347]Ekstra kısa yapmak için en uygun yer neresi sizce?32900 beklemelimiyim?[/quote]
33575 cuk dıye oturur...
günaydın arkadaşlar,bol kazançlar
Öte yandan bu sabah İMKB özelinde hisse bazlı haber akışında AKBNK ve SAHOL ile ilgili gelişmeler öne çıkmaktadır. Sabancı ailesinin merkezi kayıt kuruluşuna satış için kaydettirdiği 251mn adet AKBNK ve 285mn adet SAHOL hisselerinin dolaşımdaki payları sırasıyla %23.2 ve %61'e tekabül ediyor. Aileden kopmalar olduğu haberleri ile beraber MKK'ya yapılan bu başvuru her iki hissenin de İMKB'de ciddi baskı altında kalacağının habercisi olarak algılanabilir... Kayda alınan hisselerin satışına ilişkin zamanlama ve diğer detaylar henüz açıklanmadı.
[B]Murat Raşit Arslanoğlu
Akbank ve Saholda ciddi satış olursa endeksi kötü etkileyebilir..
[/B]
[quote=MMO;83347]Ekstra kısa yapmak için en uygun yer neresi sizce?32900 beklemelimiyim?[/quote]
Şu saat için 32825 iyi gibi duruyor. Çok birşey beklememek lazım ama..
Bi daha 32650 gösterebilirler. 175 puan iyidir : )
akbank bismillah %4 asagıda zaten sahol % 6..dün kimin niye sattıgı da biraz bu haberde gizli olabilir..
Yabancı fonun mal boşaltması sırasında, malın nerden geldiğini anlamadan kelepir mal diye kapasitesi üstünde mala atlayanlar bu yükü taşıyamazlar. Şu andada bunun tedirginliğini yaşıyorlar. Bu gün yabancı mal çıkmaz. Ama dünkü alıcıları kollamak lazım. Çünkü yumuşak karınları ortaya çıktı. Üzerlerine giden olacaktır.
[quote=marakes;83345]dolar biraz güç toplayıp yeniden yukarı dönebilir gibi duruyo[/quote]
1,6425 den dolarda biraz alım yaptım. Bekliyorum. Deniyorum.
Bence az daha yukarı gidecek gibi gözüküyor.
ak sahol tabanlarsa şaşmıycam..zaten bu hacimle kimse altına girmez bu tahtaların.heleki dedginiz gibi haberler de ayyukta artık..zorlıyabildikleri kadar filler tepişicek..olan yine çimenlere olur
bu arada eregl ve krdmd güclü duruyo..bi kac gündür de böyle..burda da bi beklenti olabilr
fdow 15 de aşagı uyumsuz olacak gibi duruyo....
kısa devam.......
spot 32600 ü aşağı kırdı. Bu kötüye işaret..
vay be sanko ne yürek varmış 4000 taze kısa
cci da 3 lu dip var, short cover uygun olur gibi...
akbnk ve sahol deki hareketin sebebi buymuş demek..satışa çıkacak oran [B]çok fazla [/B]...bu ikisinden artık epey uzak durmak lazım.. 32700 den shortcover yaptım...tekrar kısa için emalara yaklaşma bekleyeceğim..gidersede canı sağolsun..taş atıp kol mu yoruluyor..
dışarısı cok kotu degl burdan toplamay açalışıyoruz ancak bu ak sahol işi nedenyle gelen tepkiye satıcı lar karşılık verince yerımızde sayıyoruz..dışarısı hafif bozulsa biz daha cabuk çökeriz kuralı bugun e yine aktif olur gibi gözüküyo..özellıkle de tabanlarda bu iki kagıdn gücü ve tepkisi önemli hale geldi..
[quote=SEREN I;83343]çok düşük olsa şortlar kazanacak....tepkide piyasaya para dağıtılacak....py..müsaade etm,yor...spotu görene kadar bekleyin..benim o arada biraz işim var vob..da diyor....[/quote]
işini bitirince nasıl basıyor dimi....+.
evet sanko arıtk ky degl karştrmayın..adamlar önce ızın verdı ordan mıllet işlem yapsın bi imaj olussn dıye gozgore gore carptı.sonra orayı bı şubesı yapıp bu sefer de ky diye düşünenlerı çarpıyo..oyun bıter mı burda..ah ah
Akbankın satış hikayesi yalan bunlar mal toplamak ıcın uydurulur.
Alı Sabancı Akbanktan cıkmak ıstıyorsa bunu yurt dısındakı bankaya satar ve parasını alır, Banka da uygun zamanda cıkar, Banka nıye ucuza versın aldıgı malı aptalmı...
Mılletı carpmak ıcın uydurmus bır masal...
32550 flat bir süre
[quote=SEREN I;83346]trade aralığım...32300-33200.....[/quote]
doldur boşalt..emniyete al.......lelele
[QUOTE=teo;83367]Akbankın satış hikayesi yalan bunlar mal toplamak ıcın uydurulur.
Alı Sabancı Akbanktan cıkmak ıstıyorsa bunu yurt dısındakı bankaya satar ve parasını alır, Banka da uygun zamanda cıkar, Banka nıye ucuza versın aldıgı malı aptalmı...
Mılletı carpmak ıcın uydurmus bır masal...[/QUOTE]dogru veya yanlış..hisse ,sonuçta böyle haberlerden dolayı epey baskı altında kalır..
[QUOTE=teo;83367]Akbankın satış hikayesi yalan bunlar mal toplamak ıcın uydurulur.
Mılletı carpmak ıcın uydurmus bır masal...[/QUOTE]
ben kıpraşmam.....ne toplalarsa toplasınlar..
ister mal toplasınlar.ister nal.....
zevkle seyrediyorum ekranı.......
[quote=teo;83367]Akbankın satış hikayesi yalan bunlar mal toplamak ıcın uydurulur.
Mılletı carpmak ıcın uydurmus bır masal...[/quote]
göstere göstere satış olaz..hele patron hiç.....oyunun içinde oyunvar.....sonra konuşuruz....
tabi banka aptal degıl de..bu adamlar kendi aralarnda bile carpmaya ugrasıyolar bazen.seneyi hatırlamıyorm ama sahol o ara 6.5 cıvarlarıydı.yine boyle bı satıs vardı aıle ıcnde..sats yapana kadar adamlar aynı fıyatta tuttu .tabı o zaman ortam cok ıyıdı dunyada..sonra satıs gerceklesnce yukarı gitti sahol..o zaman da rakam yuksektı epey.yani payı dusukten alıp bı sure sonra da yukarı cekmek de büyük montanlı da olsa bi trade sayılır..zaten hava da kötü sineklere de malzeme çıkyo böyle..
ve sahol tabanı gördü
nezaman ihtiyatlı davranalım desek böyle oluyor gitti 250puan daaha alıcakken alamadık
31.925'e kadar inerse ve bu esnada akbank 4.14-4.16 aralığında ise (taban), dayanamam longlarım. 31.925 , %261 of 1 hedefi ve 60 dk'lık VOB grafiğinde çok güzel bir trendline destek noktası. Yaklaşırsak grafiğini vermeye çalışırım.
Ben yazana kadar yaklaştı. Grafik farz oldu.
VOB 60 dk'lık.
Hedef ve en azından Short cover noktası 31.925.
[quote=teo;83367]Akbankın satış hikayesi yalan bunlar mal toplamak ıcın uydurulur.
Mılletı carpmak ıcın uydurmus bır masal...[/quote]
O eskiden rahmetli sakıp bey zamanında idi..
Şimdi ailede ciddi kopmalar ve fikir ayrılıkları var..
para çıkışı -18 dünde -65 di tabi trilyon bazında :)
Son yazı.
En az iki dip daha beklediğimi ifade etmiştim. (15 dk'lık grafikte). Biri gitti. Max 31.7'e kadar bir tepki sonrası, son bir düşüş daha bekliyorum.
[QUOTE=marakes;83372]tabi banka aptal degıl de..bu adamlar kendi aralarnda bile carpmaya ugrasıyolar bazen.seneyi hatırlamıyorm ama sahol o ara 6.5 cıvarlarıydı.yine boyle bı satıs vardı aıle ıcnde..sats yapana kadar adamlar aynı fıyatta tuttu .tabı o zaman ortam cok ıyıdı dunyada..sonra satıs gerceklesnce yukarı gitti sahol..o zaman da rakam yuksektı epey.yani payı dusukten alıp bı sure sonra da yukarı cekmek de büyük montanlı da olsa bi trade sayılır..zaten hava da kötü sineklere de malzeme çıkyo böyle..
ve sahol tabanı gördü[/QUOTE]
satışları alan hangi kurum ? kimin adına alıyor cevap orada ama size katılıyorum burada bol bol malzeme çıkıyor....
yakalamışım ümüklerinden 35250 den...bırakırmıyım.....
tepkiye uzunla işim olmaz........flat belkide..
net al verdiği yerden bırakırım bogazlarını......
bu noktaya kadar biraz sa ak la düştük..şimdi piyasa dipten dönüp dönmedgnı anlamaya çalışıyo.eger yeniden dibe ynelirse bu kez syn sazan ın öngördügü nokta nın da altı gelebilir bence..dger kagıtların domino etkisiyle..ama ben olsam dip yapmam döndü diye düşündürüp mal verceksem 2.seans da yedire yedire veririm..
syn nafiz kurum bilgisi göremiyorum seans içi ancak sonu göruyorum.ama ınanın bunun bi önemi yok.çünkü piyasada her fiyattan her malı alcak satıcak adam mevcuttur.burda biraz nihayi durum önemli..