-
[quote=Astatin;192819]5 dk MultiPass Powered By Sazan & Saraylı Systems...SAT mavilerin altında geldiği için çok iştahlı olmamakta fayda var...15 dklık alda kaldığı sürece, açık mavi veya sarı yereleri flatlemek için uygundur..bence...ha 15 de sata geçerse köküne kadar şort katlamak caizdir[/quote]
asti sanki 5 dk. lığın getirisi daha fazla gibi yoksa bana mı öyle geliyor...neredeyse en dip ve tepeden yapıyor işlemleri ama arada ytayda 15 liğe göre fazla tokat mı yiyor bu?
-
[quote=selçuklu;192809]patron ben projeksyon diyom sen short diyon 2/5 diyon bi havalar bir tafralar falan ayıp olyo haaa ..kızacam bak .. :o:Düüü .. [COLOR=white]sıkıntı var patron .. hakkaten .. şaka maka .. cart diye basarlarsa kötü .. bilemiyorum artık ... üvvvv .. ngaaaa .. :D[/COLOR][/quote]
2/5 değil, 3/5 oldu patron:o:o ama çöküş beklemiyorum şahsen..hava yok patron..aybediyon..:o:o hep bu KUIN in yüzünden.. o soktu forum kültürüne bu havaları tafraları falan...:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;192825]asti sanki 5 dk. lığın getirisi daha fazla gibi yoksa bana mı öyle geliyor...neredeyse en dip ve tepeden yapıyor işlemleri ama arada ytayda 15 liğe göre fazla tokat mı yiyor bu?[/quote]
:..::..::..::..: eyi bah..yataydaki hatalı zararlı sinyaller elenmiş..bantlara dikkat.. o kadar yazdık lem forumda...Saraylı nın verdiği sistemle benim sistemi başgöz ettim...Breakout sistemini emellerim için kullandım yani:..:
-
400 den longlara ilave stop 200
-
şu anda 30 lukta 35 dakkadır satıştayız, mavinin içinde oluşumuz ve terndin aşağı dönüşü bunu gösteriyor, ama graftaki üçgenin iki çizgisinin de kırılması sağlıklı olacaktır, hoş olacaktır, ........
[URL=http://img704.imageshack.us/i/17888415.png/][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/5131/17888415.png[/IMG][/URL]
-
[quote=Astatin;192819]
5 dk MultiPass Powered By Sazan & Saraylı Systems...SAT mavilerin altında geldiği için çok iştahlı olmamakta fayda var...15 dklık alda kaldığı sürece, açık mavi veya sarı yereleri flatlemek için uygundur..bence...ha 15 de sata geçerse köküne kadar şort katlamak caizdir..[/quote]
400 filat..275 pointika yiter....lelele.leleleeğer 15 sat verirse...dubra tepişka...
[IMG]http://i46.tinypic.com/2iascok.jpg[/IMG]
-
68450 ve altında sistem sat yakıyor..
ancak benzeri durumlar son 1 haftada kalıcı olamadı ve ani tepki geldi ortalama altına sarkmaların hemen ardından..
kötü amerikan kapanışlarına kayıtsız kalmasını yükseliş iştahına veriyor ve 68 bin esnek stop a devam diyorum..
-
bende mal mal ekrana bakıyorum zero işlem ... fiyat 60000 olsa gene bakarım o derece bezginim .. üvvvvvv:o:o:o .. stop yazılı .. ellemeycem . .sıkıldım ..
-
500`den 1/4 daha long ekledim, ancak bunlarin stopu bugünki dibin az alti...
Digerlerinin stopu 67700
-
Herkese günaydın...68.425'ten Full LONG...Gerekçe:Minareyi çalan(Günlerdir spot piyasaya o kadar parayı sokan...) Kılıfını hazırlar(piyasayı yukarı götürecek gerekçeyi de bir şekilde yaratır...) :) Ya bir dat bir dokunuş diye diye ayaklar yukarda gidecez ya da voliyi vuracaz...Acilen 3000 point lazım,başka yolu yok...Ü[url]www..[/url]. :) Aglayınca insan hakikaten rahatlıyomuş,iyi geliyo yani... :) Gördügünüz gibi sıtkım sıyrık vaziyette... :) Dün berbat bir gün geçirdim ve ne vob'u izleyebildim ne de işlem yapabildim...Umarım bugün hem benim için hem de sizin için daha güzel bir gün olur...Bol kazançlar...
-
spot açılışın altına geldi, kötü bozuldu...
-
15 dklığın 375 de sat vermeye başlaması ile şort..kesinleşmesini beklemeden...