-
[QUOTE=abka;192895]ne oldu dünyanın en güçlü(!) borsasına....[/QUOTE]
ne olcak abı teknık calıstı ıste
[quote=fXci;192383]mis gibi teknik dururken yemişim sistemi tembelliğin lüzumu yokh
69000 üstü 697xx yeresine kadder atak yaptırır...
69000 aşılmazsa mavi ok tarafsına otarafsına
[IMG]http://i45.tinypic.com/xc0tus.png[/IMG][/quote]
[B]
buyrun yawrums guncel hali [/B]
[IMG]http://i47.tinypic.com/vipv9t.png[/IMG]
-
-
[quote=Astatin;192877]hem 5 hem 15 satta olduğu için YYSD[/quote]
Buyur burdan yak.
Sazan Sistems hala LONG. :cool:
-
euro bölgesinde enflasyon azmış, bu tricheti bunaltır,
iki yönlü okuyalım,
1.eğer ekonomileri bunu tartabilirse faiz artırırlar bu aynı zamanda öncü tüketici taleb dalgalarının oluştuğunu gösterir, iyidir, faiz yükselir, kurlar yükselir, özellikle dolar,....
2.ekonomileri eğer tartamazsa bu durumda euronun halatını çözer ve bu güne kadar erteledikleri faiz indirimini yaparlar,.....
doları şenliği başlar, geçiş hızlanır, büyüksün amerika senaryosu devreye konmuş olur,
3.Her iki duruma ilaveten 1.şubat tarihli CDS musluklarının kısıldığını da eklersek, geçiş aşaması esnasında borsaların düşeceği, paranın bir dönem için mala galp geleceği bir dönem yaşarız,
dünyanın tekeri yavaş döner, o kadar yavaştırki, bakanı bir süre sonra uyutur ve uyuşturur, 10 dakka 5 dakka derken, hop amcalar üsküdarda, makro iyidir, en iyi indikatördür, çeşke marttada bu kadar hazır olabilseydik,
-
Dün ve bugün Palaya verilen emanetler geri alındı :..:
-
[quote=adalı54;192902]Dün ve bugün Palaya verilen emanetler geri alındı :..:[/quote]
Flat şimdilik bu arada
-
[QUOTE=abka;192895]ne oldu dünyanın en güçlü(!) borsasına....[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;192896]ne olcak abı teknık calıstı ıste
[/QUOTE]
Doğru abi hem teknik çalıştı hem de ew... Ama birşey daha var, normalde ekonomi kanalı izlemem ama sabah davos ve imf haberlerinden algıladığım kadarı ile imf işi yaş... İmf başkanı stand by ı unutun gibi laflar etmiş... Tabi kesin bilgi değil, ben öyle anladım :)
-
Amiral gemisi uzun vade bir düşüşün başlangıcını gösterir.
-
kolay gelsin
sistem dova göre işliyorsa 67.700 long. hedefim teknik olarak 71.350
-
[QUOTE=enorton;192905]Doğru abi hem teknik çalıştı [B]hem de ew[/B]... Ama birşey daha var, normalde ekonomi kanalı izlemem ama sabah davos ve imf haberlerinden algıladığım kadarı ile imf işi yaş... İmf başkanı stand by ı unutun gibi laflar etmiş... Tabi kesin bilgi değil, ben öyle anladım :)[/QUOTE]
Bu ew ci arkadas şimdi de yukarı diyo, hem de ralli :)
-
son şort yerem 66600 altı olacak, oraya kadar bekleyecem, ek short yapmayacam,.....
bu bugün olmasada olana kadar bu böyle,......
-
[quote=Leblebi;192909]sistem dova göre işliyorsa 67.700 long. hedefim teknik olarak 71.350[/quote]
Hangi sistem dowa göre işliyor leblebi.:..: