Spot 30 ikinci seans yukarı gitse ve günü düşerek kapamasa bile, ilerleyen günlerde 67300 seviyelerini görecek şeklinde bir beklentim var, bu beklenti bugün olur yada olmaz, olursa vadelide 67500 altında olacaktır beklentisiyle kısa devam:)
Printable View
Spot 30 ikinci seans yukarı gitse ve günü düşerek kapamasa bile, ilerleyen günlerde 67300 seviyelerini görecek şeklinde bir beklentim var, bu beklenti bugün olur yada olmaz, olursa vadelide 67500 altında olacaktır beklentisiyle kısa devam:)
[QUOTE=boz ayı;192975][I]buna ölüm güzelliği derler....[/I]
[I]hastaya ölmeden önce güzellik gelir.....[/I]
[I]zımba gibi olur wallahi...........[/I]
[I]inanamazsınız......:..:[/I][/QUOTE]
Tüp bitmeden önce ateşi daha kor olurmuş :)
[QUOTE=YAVUZHAN;192976]pala kolbastıya başladı..sabah ters köşe,öğlen ters köşe..
daha bunun afyonu patlayacakta 15:30 dan sonra asıl işlemlere başlayacak..
eyvağ ki eyvağ :([/QUOTE]
Dedim yavuz en tepeden long, en dipten short yapıyoruz... Aslında 67-69 bandı kırılmadan işlem yapmamak lazımdı ama giren girdi artık :)
uzunlarım ilen bekliyorum...
yalnız bişii dikkatimi çekti..Piyasa şööle ne zaman bi 500-1000 puan verse şelaleler,50 binler konuşuluyor,insanlar kısa ile ilgili sahifeler döküyor...Ama uzun olup da kazananın yazdığını çok nadir görüyorum...Ve fakat buna raamen 56 bınden berı 14 bın aldı yukarı adam göstere göstere...bu nedir acaba...öğrenilmiş çaresizlik mi?...Psikolojik olarak incelenmesi lazım yaw...adam 2000 3000 puanı 2 3 haftada verırken 10.000-15.000 puanı acımadan 1 haftada alıyor...
[quote=selçuklu;192971]abi senin yaşın büyük bilirsin .. imf haberi gelse ne olur sence ..[/quote]
[I]önce hızlı bir çıkış......teminatı yetersiz olan şortların hemen hemen [/I]
[I]hepsi biter...........geldiği gün en yüksek görülür..sonrasında düşer düşer[/I]
[I]düşer.....[/I]
[I]haber geldiğinde parada ve hazır olanlar aslan payını alır......[/I]
[quote=Astatin;192978]melaba :)yannız bir dakika..senin en üstteki iki (siyah) çizginle benim maviler farklı gibi..sen değerlerle oynadın mı?
[IMG]http://i47.tinypic.com/2dgkzv5.jpg[/IMG][/quote]
aynı sistemi mi kullanıyoz yav pişti olduk :) hayır abi ben değerlerle oynamadım saraylının verdiklerini aynen metastocka ekledim orda eklediğim ve değerleri ile oynadığım tek şey benim kullandığım yeşil kalın çizgi erken uyarı mahiyetinde, onun haricinde saraylının verdikleri ile aynı matriksle metastock farklımı yorumluyor a****
[quote=ATHLON;192984]uzunlarım ilen bekliyorum...
yalnız bişii dikkatimi çekti..Piyasa şööle ne zaman bi 500-1000 puan verse şelaleler,50 binler konuşuluyor,insanlar kısa ile ilgili sahifeler döküyor...Ama uzun olup da kazananın yazdığını çok nadir görüyorum...Ve fakat buna raamen 56 bınden berı 14 bın aldı yukarı adam göstere göstere...bu nedir acaba...öğrenilmiş çaresizlik mi?...Psikolojik olarak incelenmesi lazım yaw...adam 2000 3000 puanı 2 3 haftada verırken 10.000-15.000 puanı acımadan 1 haftada alıyor...[/quote]
longların 1 senedir sorgusuz sualsiz her şartta kazandırdığı defalarca konuşuldu sevgili Athlon.
zaten şort olayının bu kadar konuşulma sebebi budur.
longların bu kadar uzun süre konuşulmasının şorta vereceği marj ağız sulandırıyor.
olay budur...
[quote=zozo;192987]aynı sistemi mi kullanıyoz yav pişti olduk :) hayır abi ben değerlerle oynamadım saraylının verdiklerini aynen metastocka ekledim orda eklediğim ve değerleri ile oynadığım tek şey benim kullandığım yeşil kalın çizgi erken uyarı mahiyetinde, onun haricinde saraylının verdikleri ile aynı matriksle metastock farklımı yorumluyor a****[/quote]
neyse..zaten 50-100 puan fark var max gördüğüm..onu da boş ver.. bu hali ile işe yarıyormuyarıyor..gerisini boşvir:..:
[I][B]Eur/usd düşüşte.... hedef 1,35 lerde oradan 1,40 üzerine gider gibi yapar ve gider, oradanda 1,32 lere çakılır, sonrasına bakarız, kışın hareket budur diyorum, grafik çiziktiremiyorum
Bu anlamda, dolar/tl =1,5000 üzeri ve altına iner çıkar oynar bi süre...
euro/tl =2,00 tl ye ağır aksakda olsa düşüş yapar...
dolar / euro 0,76 seviyelerine
Projeksiyon bikaç aylıktır...saygılar....[/B][/I]
16 Aralaık 2009 tarihli beklentilerimi hatırladım bugün:) projeksiyon bikaç aylık demişitim ve o gün bugündür projeksiyona devam:) eur/usd kaçarı yok düşecek diyorum:)
16 Aralıktan bu yana bakıyorum grafiklere euro/tl düşüşü devam ettirmiş 2,00 tl ye doğru yaklaşmış, usd/tl deseniz 1,50 altı üstü devam, projeksiyon devam:) saygılar.
[QUOTE=ATHLON;192984]uzunlarım ilen bekliyorum...
yalnız bişii dikkatimi çekti..Piyasa şööle ne zaman bi 500-1000 puan verse şelaleler,50 binler konuşuluyor,insanlar kısa ile ilgili sahifeler döküyor...Ama uzun olup da kazananın yazdığını çok nadir görüyorum...Ve fakat buna raamen 56 bınden berı 14 bın aldı yukarı adam göstere göstere...bu nedir acaba...öğrenilmiş çaresizlik mi?...Psikolojik olarak incelenmesi lazım yaw...adam 2000 3000 puanı 2 3 haftada verırken 10.000-15.000 puanı acımadan 1 haftada alıyor...[/QUOTE]
80000.heyk
Dow 15 dklıklarda ters OBO yapıyor buradan yukarı giderse kıracak dikkatli olmak lazım
Dün söylemiştik kötü dov kötü dxy, diye, dov kötü olursa onun parasıda kötü, ama tikkat euroda kötü, e noulcak şimdi, altın o da kötü, cocoa zaten içilmez,salep var...... alayı kötü bunların,..........dolare böle işte, dov yukarı dolare yukarı, bizdeki dolare daha başlamadı, o ve tahvil üzerinden, imf destekli baskı kuruluyor şimdilerde, coniden öğrendiler, sıkıştımı ver küsküyü bu ikisine, algılamayı körellt,.....