-
[quote=unlimitted;192988]longların 1 senedir sorgusuz sualsiz her şartta kazandırdığı defalarca konuşuldu sevgili Athlon.
zaten şort olayının bu kadar konuşulma sebebi budur.
longların bu kadar uzun süre konuşulmasının şorta vereceği marj ağız sulandırıyor.
olay budur...[/quote]
e kazandırmış olması ,hala kazandırmayacağı anlamına gelmiyor ama sevgili hocam...
-
[quote=QUEEN;192991]80000.heyk[/quote]
gız hala longmuyun..sistemini sattınmı anında
-
[QUOTE=Astatin;192995]gız hala longmuyun..sistemini sattınmı anında[/QUOTE]
.dışarı çıktım..bigeldim..ceee:D
-
[quote=unlimitted;192988]longların 1 senedir sorgusuz sualsiz her şartta kazandırdığı defalarca konuşuldu sevgili Athlon.
zaten şort olayının bu kadar konuşulma sebebi budur.
longların bu kadar uzun süre konuşulmasının şorta vereceği marj ağız sulandırıyor.
olay budur...[/quote]
bizim şort olduğumuzda ağzımız sulandıkça pela karşımıza geçip lahana sarmasının üzerine limonu sıkıp duruyor ve bize vermiyor o ayrı. :D
-
piyasalara alış gelirken,doları da buna bağlı olarak almanın yolu neyden geçer..bu nasıl halledilebilir.yolu nedir.?makro bir soru oldu...
-
[QUOTE=QUEEN;192991]80000.heyk[/QUOTE]
teprik ederim .. apla .. müthiş havalı bi mesaj olmuş ..
-
[quote=QUEEN;192996].dışarı çıktım..bigeldim..ceee:D[/quote]
ha biliyorum o duyguyu..dünde ben yaşadım...yarım saat yemeğe gittim geldim..baktım haşırt..:p:p
sana yine kibar demişler ceee diye:p:p
-
[QUOTE=selçuklu;192999]teprik ederim .. apla .. müthiş havalı bi mesaj olmuş ..[/QUOTE]
ne öyle vob düşüyorm havalar..yalancı vob..düşseydinya.önceden..:..:
-
dolunay vardı dün..ben ce dow döncek..bernanke de var..
-
[quote=boz ayı;192975][I]buna ölüm güzelliği derler....[/I]
[I]hastaya ölmeden önce güzellik gelir.....[/I]
[I]zımba gibi olur wallahi...........[/I]
[I]inanamazsınız......:..:[/I][/quote]
haftaya önce 70.xxx ....sonra 63.xxx görürsem şaşırmam.......
kayıtlara geçsin..............:..::..:
-
arkdaşlar bugun seyahate cıkabilirim şöyle yolda izlenecek güzel bi film varmı tavsiyeniz hemen indiremde aşkama hazır olsun
tavsiyeler için topik açtım oraya yazarsıız burası gabarmasın
[url]http://www.voborsa.com/forum/film-tavsiyeleri-t5358.html?p=193003[/url]
-
[QUOTE=QUEEN;193001]ne öyle vob düşüyorm havalar..yalancı vob..düşseydinya.önceden..:..:[/QUOTE]
bencede yalancı vob .. bi havalar .. yurtdışı yıkılırken güçlüyüm havaları .. şimdide düşecem havaları .. yok ben ayrıyım dowu falan sallamam havaları .. sarımsak koydum masanın üstüne bi çuval .. bi işe yaramadı ... haberin olsun .. üvvvvv .. :o:o:o